debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Чемпіонат України «Ротакс Моджо Макс Челендж 2017» Назад

Чемпіонат України «Ротакс Моджо Макс Челендж 2017» На правах рекламы

Минулими вихідними ми мали змогу спостерігати за цікавою боротьбою у більшості класів.

Чемпіонат України «Ротакс Моджо Макс Челендж 2017» майже завершено. Шість етапів пройшли швидко і на разі ми лише чекаємо фінальних результатів по класам та визначення володарів квитків на Світовий Гранд Фінал, що відбудеться при підтримці AUTO.RIA 4 -11 листопада в Португалії.

А минулими вихідними ми мали змогу спостерігати за цікавою боротьбою у більшості класів.

В класі DD2 головними героями гонок стали всі пілоти класу. Ігор Ткачук в обох гонках впевнено лідирує і не залишає шансів своїм спортивним опонентам. За призові місця борються Сергій Осінний, Віталій Нельга, та Мороз Валерій, який скориставшись в першій гонці боротьбою Сергія та Віталія між собою, проходить останнього та фінішує третім. Але у фінальній гонці Віталій обходить Валерія та впритул наближається до Осінного Сергія, але обійти його Віталію все ж не вдається і він фінішує третім. Отже у підсумку Валерій Мороз займає четверте місце, а Каневський Дмитро – п’яте.
А призові місця розподілилися наступним чином: Ігор Ткачук (PROMARMATURA, Дніпро) – перше місце, Осінний Сергій (ОСА-картрейсинг, Кам’янське) – друге місце, Нельга Віталій (Картпром, Дніпро) – третє місце.

Небагато чисельний цього разу клас Майстер, гонки якого пройшли об’єднаними з класом DD2, виграє Євтехов Віталій, хоча і не без долі випадку – через зіткнення Подтергера Сергія та Носаченко Олександра, вони втратили багато часу на повернення в гонку.

Отже – Віталій Євтєхов (PROMARMATURA, Дніпро) перемагає, у Подтергера Сергія (ДЮСШ «Автомобіліст», Київ) – друге місце, і у Носаченко Олександра (VRT, Київ) – третє.

У Юніорах героєм гонок стає Іванченко Владислав. Красько Георгій обидва рази впритул наближається до Влада, але обійти його Жорі не вдається і він фінішує другим. А третє місце виборює дебютантка класу – Дарія Мишко, яка у фіналі, на відміну від півфіналу, приїжджає третьою, вигравши позицію у боротьбі з Рябошапкою Антоном.

Отже, у підсумку: перемагає Влад Іванченко (Кононець-моторспорт, Київ), Красько Георгій (ДЮСШ «Автомобіліст», Київ) – друге місце, Мишко Дарія (СТК Лтава, Полтава) – третє місце.

У класі Micro пілоти, як завжди, не надають можливості батькам та тренерам спокійно спостерігати за гонками. Цього разу «порушувачами спокою» стають Дмитро Коржавін та Янніс Андрос, які в обох гонках ведуть боротьбу за перемогу в етапі. До моменту помилки в півфіналі, Дмитро довгий час знаходиться на відстані атаки. А у фіналі, після рестарту, чудово повертається в боротьбу і, навіть, обходить Янніса, але Янніс ніяк з цим не погоджується і продовжує атакувати. Нельга Ярослав у півфіналі фінішує другим, і як би не схід у фінальній гонці, очевидно розташування пілотів на подіуму могло стати трохи іншим.

У підсумку Янніс Андрос (ДЮСШ «Автомобіліст», Київ) обидва рази приїжджає першим і перемагає у фінальному етапі, друге місце у Дмитра Коржавіна (ОСА-картрейсинг, Кам’янське), і третє – у Антона Мороза (Dnipro Kart, Кам’янське).

У класі Mini призові місця розподілилися наступним чином – перемагає Олександр Партишев (BorschRacing, Київ), друге місце займає Іван Іваном (Dnipro Kart, Кам’янське), і третє – Данііл Кукурузов (ДЮСШ «Автомобіліст», Київ).

У Сеньорах лідером класу цього разу став Денис Чернишов, який обидва рази фінішує першим не дивлячись на постійний пресинг з боку Богдана Волинця. В такій рівній боротьбі, ціна однієї, навіть невеличкої, помилки може коштувати перемоги. Декілька разів, здавалося, що Богдан ось-ось випередить Дениса, але Чернишов впевнено проводить гонку і хоча часом помиляється, очевидно робить це рідше за свого переслідувача, що у підсумку і надає йому невелику, але таку важливу перевагу.

Такою ж концентрованою та насиченою стала боротьба за третє місце на подіумі між однокомандниками Богданом Лейченко та Єгором Лушкиним, яку у підсумку виграє Єгор.

Андрій Філенко обидва рази фінішує п’ятим, а Олександр Носаченко – шостим.

Отже переможець етапу – Денис Чернишов (ДЮСШ «Автомобіліст», Київ), друге місце – Богдан Волинець (Borsch Racing, Київ), третє – Лушкин Єгор (PROMARMATURA, Дніпро).

Отже, чекаємо офіційного вручення квитків на «Ротакс Гранд Фінал 2017» переможцям сезону в чотирьох класах, та бажаємо їм успіху у гонках з найкращими картингістами Світу!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми