debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Важливі моменти з конференції AUTO.RIA «Автомобільна інтернет-торгівля в Україні 2017» у прямому ефірі Назад

Важливі моменти з конференції AUTO.RIA «Автомобільна інтернет-торгівля в Україні 2017» у прямому ефірі

Ділимось найяскравішими моментами з конференції

17:25 Завершальний виступ на конференції Андрія Карякіна та Наталії Бондаренко (Ольшанський і Партнери). Вони розказують, де шукати покупців авто у 2018.

Україна — 7 країна в Європі по кількості користувачів інтернету. Але, на відміну від перших 6, в нас є ще можливість зростання.

Наталія також наголошує на важливості відслудковування дзвінків.

За допомогою Call tracking ми можемо оцінювати офлайн-продажі.

16:55 Валентин Яроменко (Mark & Sales) розказує, як зробити роботу відділу продажів зрозумілим і стандартизованим процесом, який дозволяє контролювати шлях клієнта від першого дзвінка до продажу в режимі реального часу, а не постфактум.

Валентин наголосив, що дуже важливо аналізувати свої технології продажів. Зокрема, відслідковування та аналіз дзвінків допомагає зрозуміти, як проходить спілкування з потенційним клієнтом і виділити всі сильні і слабкі сторони в розмові.

 

16:20 Віктор Локотков, керівник відділу маркетингу компанії GeniusMarketing, розказує учасникам конференції принципи роботи в Facebook, як дешево отримувати клієнтів із соцмереж та тарі та перевірені прийоми, які працюють ще краще.

Найцікавіше, що придумав Facebook за останній час — Messenger. Відкриття повідомлень в Messenger — 89%.

А в нас для вас сюрприз. Хочете отримати знижку в 30% на конференцію в наступному році? Приєднайтесь до нашої групи «Автомобільна інтернет-торгівля» 20 жовтня та автоматично отримуйте знижку.

 Приєднатись

15:35 А тим часом 11 представників різних автомобільних компаній зібрались за круглим столом. Серед них керівник відділу розвитку автосервісних концепцій Bosch в Україні Костянтин Кляхін, завідувач відділу криміналістичних досліджень НДЕКЦ Олегу Рум'янцеву та представник головного сервісного центру МВС Микола Радченко. Модератор круглого столу — Сергій Молдаховський, директор по маркетингу RIA.com. Учасники обговорюють тему перевіреності автомобілів на ринку інтернет-торгівлі.

Експертами не народжуються і спеціалістами, які розбираються в авто теж. Не все прописано в документах. Тому перевірка автомобілів, як і відповідне законодавство, постійно розвивається.

14:55 Дмитро Кришталь, ведучий каналу Cryptodealers, розказує учасниками конференції про кріптовалюти і що спільного в них з автомобільним ринком. Виступ Дмитра перетворюється в живу дискусію про біткоїни, блокчейни, ефіріум і що це все означає.

 14:00 Олександр Олімський, експерт з продажів, тренер з розвитку особистості, генеральний директор Global Intellect Service розказує, як стати особистістю тисячоліття в бізнесі автопродажів.

А в другому залі виступає Олександр Чернишов, науковий співробітник ХНАДУ. Олександр розказує про тенденції та перспективи розвитку електромобілів в Україні.

Якщо врахувати джерела електрики в Україні, то якщо всі перейдуть на електромобілі — ми просто перенесемо забруднене повітря з міст до тих місць, де стоять ТЕС.

13:25 Олександр Кушлик, директор департаменту автокредитування КредоБанк, розказує про поточний стан та перспективи розвитку сегменту кредитування придбання вживаних авто в Україні.

12:55 Продовжуємо цікаві доповіді. Зараз в Залі 1 виступає Діана Циганкова, керівник відділу споживчих досліджень всесвітньої дослідницької компанії GfK Україна. Діана ділиться основними поведінковими трендами на ринку України, та розказує чи наявність автомобіля це тип мислення або рівень добробуту?

12:20 Учасники конференції розійшлись на два потоки. В 1 залі Сергій Марченко, експерт у області управління персоналом, ділиться секретами, як мотивувати правильною корпоративною культурою. Сергій розказує, що зараз люди наймаються на роботе не за гроші, а за ідеї.

Ніколи в житті конкурент не скопіює вашу корпоративну культуру. Саме тому корпоративна культура — ваша перевага.

В другому залі Володимир Смірнов, СЕО VLS Energy, розказує, як створити цивілізовану інфраструктуру для експлуатації електромобілів. 

В майбутньому як мінімум в половини тих, в кого є електрокари, матимуть вдома зарядні станції

11:20 Учасники підкріпляються кавою, адже в нас попереду ще так багато цікавих доповідей. Потрібно бути уважним і зосередженим!

А тим часом наші чарівні хостес передають привіт всім користувачам AUTO.RIA.

10:30 Свій виступ почав Дмитро Розенфельд з темою «Парадокси споживчого мислення». До речі, крім того, що Дмитро один із кращих маркетологів України, він став і одним з кращих спікерів минулорічної конференції.

Люди обирають не характеристики, а переваги

10:05 Раді вітати всіх учасників на конференції «Автомобільна інтернет-торгівля в Україні 2017». Відкриває конференцію Сергій Молдаховський, директор по маркетингу RIA.com. Сергій розказує, як змінився автомобільний ринок і наскільки збільшилась швидкість продажу авто. 

9:30 В нас вже почалась реєстрація. Ранні пташки вже п’ють каву, а ми поки чекаємо всіх учасників конференції. 

Сьогодні у столичному Гольф Центрі AUTO.RIA зібрала представників автобізнесу на вже традиційну конференцію «Автомобільна інтернет-торгівля в Україні 2017».

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми