debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
«Авто Лідер 2018» — автолюбителі обирають кращих Назад

«Авто Лідер 2018» — автолюбителі обирають кращих

Національна премія «Авто Лідер 2018» набирає обертів. До 7 грудня включно українці голосують за найочікуваніші новинки року — автомобілі, що весь наступний рік диктуватимуть моду на українському ринку.

В журі — 21 000+ зареєстрованих автолюбителів, кожен голос яких перевіряється AUTO.RIA. Це гарантує неупередженість та об’єктивність народного вибору.

У порівнянні з минулим роком кількість номінацій збільшилась з 11 до 14 і зараз вони виглядають так:
1. Автомобілі для міста
2. Автомобілі для сім'ї
3. Автомобілі для повсякдення *NEW
4. Автомобілі для ділових людей
5. Автомобілі представницького класу
6. Субкомпактні SUV *NEW
7. Компактні SUV
8. Середньорозмірні SUV
9. Великі SUV
10. Універсали підвищеної прохідності *NEW
11. Електромобілі та гібриди
12. Вени та мінівени
13. Спортивні автомобілі
14. Комерційні автомобілі

Автомобіль, що матиме найбільшу кількість голосів з-поміж 79 номінантів, отримає звання Абсолютного Авто Лідера 2018. Діючий володар цього титулу — Toyota Corolla. У фіналі боротьби за симпатії українців він випередив Volvo S90/V90 та Mercedes-Benz E-класу, що зайняли відповідно 2-ге та 3-тє місце.

 

Нововведенням премії стали додаткові номінації, у яких переможців назвуть спеціально запрошені експерти. Головний редактор і автомобільний експерт AUTO.RIA Юрій Боднарчук назве автомобіль із кращим співвідношенням ціни та якості. Дизайнер Максим Шкіндер, що працював із брендами Skoda та McLaren, визначить автомобіль із найкращим дизайном інтер'єру та екстер'єру. А завідуючий лабораторією швидкісних автомобілів ХНАДУ Олександр Чернишов обере автомобіль із кращими технологічними рішеннями. 

Імена переможців премії будуть оголошені 8 грудня 2017 року. А між учасниками голосування будуть розіграні подарунки від AUTO.RIA — Apple Watch 2, Samsung gear S3 та брендовані AUTO.RIA-футболки.

Сьогодні «Авто Лідер» — дзеркало очікувань, що завдяки масовості голосування та перевіреності кожного голосу об’єктивно відображає, які автоновинки стануть найзатребуванішими серед українців у 2018 році. Премія — можливість для автолюбителів зробити свій внесок у формування прозорого автомобільного ринку країни.

 

 

 

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми