debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
ВЕЛИКЕ ЖІНОЧЕ РАЛІ 8 Березня у Києві Назад

ВЕЛИКЕ ЖІНОЧЕ РАЛІ 8 Березня у Києві На правах рекламы

Вже понад 25 екіпажів зареєстровано.

Доброго дня, 8 березня у Києві, вже 20й рік поспіль, при підтримці AUTO.RIA відбудеться Велике Жіноче Ралі. Вже понад 25 екіпажів зареєстровано. Жінки за кермом — сьогодні вже не рідкість. Вони не менш впевнено себе почувають від чоловіків. Жінок-автомобілісток з кожним днем стає все більше: небайдужих до швидкості та моторів, які полюбляють оновлювати дрібничками свою машинку, а деякі навіть мріють займатися автоспортом. Саме для вас, дорогі жінки та дівчата, Київський міський автомотоклуб (КМАМК, kmamk.com) підготував традиційне щорічне змагання — ВЕЛИКЕ ЖІНОЧЕ РАЛІ.

Звичайний весняний день, ми перетворимо у пригоду для усіх власниць автомобілів. Щоб стати повноцінним екіпажем, ми запрошуємо до участі і ваших подруг, які можуть спробувати себе у ролі другого пілота (штурмана). ВЕЛИКЕ ЖІНОЧЕ РАЛІ - непогане місце для того, щоб перевірити власні навички, заявити про себе та отримати позитивні емоції. Запрошуємо учасниць драйвово зустріти весну, а чоловікам рекомендуємо відкласти стереотипи сприйняття жінок за кермом, та просто прийти на свято у Києві.

Сторінка заходу на Facebook: www.facebook.com/events/164531154310462 РЕЄСТРАЦІЯ online: https://goo.gl/forms/rDs2YvIevkFX9USQ2

Автомобілі учасниць поділяються на класи:

  • N 1 – до 1400 см.куб.
  • N2 – до 1800 см.куб.
  • N 3 – понад 1800 см.куб.
  • E - електромобілі

А також передбачено залік у абсолютному заліку. До автомобілів з наддувом застосовується коефіцієнт 1,7

У змаганнях можуть брати участь виключно жіночі екіпажі (пілот та штурман), а рух учасниць проходить за маршрутом - Легендою та тільки в рамках Правил Дорожнього руху України. Кожного року організатори гонки доповнюють ВЕЛИКЕ ЖІНОЧЕ РАЛІ цікавою схемою слалома на спеціальних ділянках. УВАГА! ДЛЯ УЧАСТІ У ВЕЛИКОМУ ЖІНОЧОМУ РАЛІ НЕ ТРЕБА МАТИ ОСОБЛИВИХ НАВИЧОК. Кожна може стати першим або другим водієм (пілотом-штурманом) – ми навчимо!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми