debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Відкриття сезону LTAVA ATTACK SERIES’18 Назад

Відкриття сезону LTAVA ATTACK SERIES’18 На правах рекламы

Відкриття сезону Національної серії України Time Attack відбудеться 14-15 квітня.

Відкриття сезону Національної серії України Time Attack відбудеться 14-15 квітня при підтримці AUTO.RIA у місті Полтава. LTAVA ATTACK SERIES – це завжди швидкість, емоції, затамований погляд, і натовп прихильників, поєднання суворого регламенту та неймовірної швидкості. Безмежна мотивація та пристрасть до автоспорту щороку збирає у Полтаві велику кількість пілотів, їх сімей та прихильників на СТК «Лтава». Як правило, на заході збирається близько 3000 вболівальників. Які активно долучаються до автомобільної культури, відповідальності за кермом і звичайно ж відпочинку з сім’єю, друзями та знайомими.

«LTAVA ATTACK SERIES’18» цього року обіцяє багато цікавинок, нових автомобілів і рекордів. За масштабом та рівнем організації ці автоперегони визнані Автомобільною Федерацією України найкращими. Тому приходьте на всі етапи та переконайтеся особисто!

Програма 1 етапу:

14 квітня

  • 18:30 Презентація спортивних автомобілів Театральна площа

15 квітня

  • 12:00 Урочисте відкриття та змагання СТК «Лтава»

Захід проходитиме під егідою Автомобільної Федерації України, в рамках Всеукраїнської акції «Відповідальність починається з мене», організатор – Андрій Приходько.

*Прохання до всіх представників ЗМІ пройти акредитацію 

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми