debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Ukraine's Karting Назад

Ukraine's Karting На правах рекламы

Минулі вихідні були дуже насиченими на картингової події як в Україні, так і за її межами, але за участі Українських пілотів.

На найсучаснішому автоспортивному треку України - Dnipro Kart, в неділю при підтримці AUTO.RIA стартував вітчизняний картинговий сезон гонкою на Кубок Єдності та Чемпіонату м.Кам'янське. В той же час на трьох різних картодромах Італії три групи наших співвітчизників представляли Україну на Міжнарожних змаганнях. Команда з хоббі-картингу Ingul-Kart виступила у 12-ти часовій гонці на треку Gokart Lignano. На Півдні Італії три пілоти з України прийняли участь у третьому етапі WSK, Super Master Series, який відбувся у Неаполі. В класі Mini Олександр Партишев та Глєб Протасов кваліфікувалися 48-м та 65-м відповідно. Всього в класі змагались 75 пілотів. Слава Путятін виступив в класі Junior. За підсумками відбіркових хітів він 33-й і впевнено проходить на перед фінальних гонок. У перед фіналі А приїжджає 28-м. У підсумку - 44-те місце з 81-го пілота.

картинг

Наступного уікенду відбудеться четвертий заключний етап цієї Серії, на якому Олександр Партишев та Слава Путятін продовжать боротьбу. За 700км на Північ, в місті Адріа інші наші співвітчизники створювали напругу в гонках I-го етапу CENTRAL-EUROPEAN-ROTAX MAX CHALLENGE. Відразу сім Українців "палили гуму" в класі Micro - Лев Крутоголов, Янніс Андрос, Олексій Яремій, Ярослав Нельга, Олександр Бондарев, Едгар Анпілогов та Олексій Круглов. Шість з них потрапляє у Супер Фінал. А Олександр Бондарев у підсумку досягає неймовірного четвертого місця (всього в класі приймало участь 41 пілот). В класі Mini виступив Тимофій Гаврилець, який у Супер Фіналі приїжджає 12-м. Нікіта Фурніка заявився у класі Junior і у підсумку посів 29-те місце. Віталій Нельга в класі DD2 Master у підсумку зайняв 16-ту позицію. Попереду багато цікавих Європейських гонок з найкращими пілотами сучасності. Висококонкурентне середовище, як умова стрімкого професійного зростання!

картинг

Бажаємо нашим пілотам досягнення неймовірних висот і найнеочікуваніших результатів!

Мрійте сміливіше!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми