debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Гран-прі Вінниці з дріфтингу 2018 збере кращих пілотів України та зарубіжжя Назад

Гран-прі Вінниці з дріфтингу 2018 збере кращих пілотів України та зарубіжжя На правах рекламы

9-10 червня Вінниця знову прийматиме перегони з дріфтингу всеукраїнського масштабу. На майданчику аеродрому в Калинівці кращі дріфт-пілоти України традиційно змагатимуться за перемогу на змаганнях, що проводяться Вінницькою федерацією дрег-рейсингу і дріфту та Андрієм Гальчинським.

Цього року перегони носять статус Гран-прі Вінниці, комерційна назва заходу - Belshina Pro Drift Competitions of Ukraine. Змагання пройдуть під патронатом Вінницької міської ради та мера Вінниці Сергія Моргунова. У новому сезоні Belshina Pro Drift Competitions of Ukraine очікує солідний склад учасників - професійні пілоти з України та зарубіжжя приїдуть поборотися за значний призовий фонд, а також полоскотати нерви вінницьких уболівальників близькими парними заїздами. Крім відомих імен минулого сезону на трасу виїдуть гарячі новачки, які загрожують скласти належну конкуренцію іменитим суперникам. Також організатори працюють над новою конфігурацією траси і новим завданням для пілотів, що ускладнить задачу учасників і додасть перегонам адреналіну, драйву, зробить змагання ще більш цікавими для глядачів.

дрифт

Гран-прі Вінниці буде складатися з двох змагальних днів. Машини, потужністю до 1000 кінських сил покажуть висококласну їзду боком і море диму з-під коліс. Для всіх бажаючих буде відкритий вхід в сервіс-парк, де машини учасників змагань можна буде розглянути максимально близько і уважно. Також для глядачів організатори готують повноцінну інфраструктуру з можливістю відпочити і перекусити, а ще - безліч сюрпризів і активностей. До речі, вінницька траса - єдина в Україні, де можна одночасно дивитися дріфт і відпочивати всією сім'єю з наметом, шашликом та іншими зручностями. Хочеш відмінно провести час в червневі вихідні і при цьому отримати шикарну порцію адреналіну? Ми чекаємо тебе 9-10 червня на Гран-прі Вінниці з дріфтингу!

Більше інформації на сайті www.driftukraine.com

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми