debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Запрошуємо відвідати 30-ту ювілейну агропромислову виставку «АГРО-2018»! Назад

Запрошуємо відвідати 30-ту ювілейну агропромислову виставку «АГРО-2018»! На правах рекламы

З 6 по 9 червня 2018 року при підтримці AUTO.RIA у Києві на території НК «Експоцентр України» відбудеться ювілейна виставка «АГРО-2018».

Впродовж десятиріч своєї роботи виставка перетворилася на улюблений захід для десятків тисяч українських аграріїв, виробників, науковців та усіх небайдужих до сільського господарства людей. У 2018 році цей захід справляє вже досить таки поважний ювілей, оскільки проводиться вже в тридцятий раз, щораз пропонуючи своїм відвідувачам щось нове і цікаве. Ясна річ, що організатори «АГРО-2018» підготувалися до свята по-особливому, суттєво розширивши його програму. Достатньо сказати, що цьогоріч у рамках АГРО-2018 діятиме відразу 12 окремих тематичних виставкових заходів, а також фестивальна експозиція провідних автомобільних брендів, тест-драйв авто - АГРО АВТО ШОУ та фестиваль страв кухонь світу Agro Food Fest.

Найбільша за площею та кількістю учасників експозиція - ЕкспоАгроТех. Тут представлено усі види машин, агрегатів та обладнання, які використовуються у сільському господарстві. Це техніка, що використовується в рослинництві, тваринництві, елеваторне обладнання та багато іншого. Також на ЕкспоАгроТех буде представлено широкий вибір запасних частин і комплектуючих до техніки, послуги від дилерських та сервісних організацій, напрямки реалізації техніки із напрацюванням та ін. Особливістю експозиції стане те, що в ЕкспоАгроТех беруть участь фактично усі вітчизняні виробники сільгоспобладнання, чия продукція входить до урядової програми компенсації 25% вартості придбання. Тому фермери зможуть відразу ж придбати на АГРО-2018 техніку із суттєвою знижкою. Щиро запрошуємо Вас завітати на ювілейну сільськогосподарську виставку «АГРО-2018» і обіцяємо чотири насичені, цікаві та корисні дні для усіх відвідувачів!

Організатор виставки: ТОВ «ТД «Промфінінвест»

Детальна інформація:

Тел.: +380 44 220 11 45, e-mail: info@agroexpo.in.ua

www.agroexpo.in.ua

www.facebook.com/agroexpo.in.ua

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми