debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Четвертий етап Чемпіонату України із аматорського картингу Назад

Четвертий етап Чемпіонату України із аматорського картингу На правах рекламы

7 липня у Черкасах відбувся четвертий етап Чемпіонату України із аматорського картингу за підтримки AUTO.RIA та за технічного забезпечення від Selgo.com.ua.

На старт перегонів заявився 41 пілот із 7 регіонів та 1 пілот із Азербайджану. Наразі Черкаси вже стабільно показують найвищу чисельність явки учасників на змагання. Окрім цього серед майже півсотні учасників було 3 чарівні дівчини – Кравченко Вікторія, Відьмаченко Анна та Гвасалія Марія, які показали, що змагатися із сильними та досвідченими хлопцями можуть і не менш спритні представниці прекрасної статі. 


Оскільки погода була помірно сухою, кваліфікація не подарувала нам сюрпризів. «Поул» закономірно завоював місцевий пілот Дмитро Ядренцов, а найближчими переслідувачами стали надпотужні та наддосвідчені пілоти – Олександр Василевський(м.Чернігів,«Картодром») та Олександр Макаренко(Київ, «Караван»). 
Після 1го проїзду фаворитами дня стали Василевський О., Швець Д. та Ядренцов Д., які після впевненої кваліфікації всі три проїзди перебували у першій групі та отримали найвищі бали для суперфіналу.

автоспорт

По ходу другого проїзду трапився неочікуваний інцидент між місцевими пілотами Танцюра В. та Гарбар В., які впевнено їхали на 1 та 2 позиціях в заїзді та мали помітну перевагу над суперниками. Під кінець заїзду швидкий Гарбар В. підготував атаку на досвідченого Танцюру В., але в серії поворотів їх «гоночні контакти» призвели до великої втрати темпу і цим скористався найближчий їх переслідувач – спритний Євген Наумов із столиці (Інгул-Карт). Він обійшов обох черкащан, виграв заїзд та забезпечив для себе впевнену кількість балів для суперфіналу.

А вже в третьому заїзді Гарбар В. дуже грубо порушив правила проти Корзуна В. та Швеця Д., внаслідок чого отримав за свою зухвалість 10 штрафних очок і втратив шанс посісти бодай третє місце за підсумками дня.


На суперфінал пілоти виходили в такому розположенні: Василевський О. (Чернігів) – 122 очки, Ядренцов Д. (Черкаси) – 115, Швець Д.(Чернігів) – 113, Наумов Є. (Київ) – 112, Гарбар В. (Черкаси) – 105, Король Д.(Вінниця) – 102, Макаренко А.(Киів) – 99.


Сам суперфінал видався дуже цікавим, Василевський впевнено лідируючи їхав до фінішу за своїм першим місцем. А от Ядренцов Д.,Наумов Є. та Швець Д. вели запеклу боротьбу між собою за друге,третє та четверте місце. Запалу ще дуже додав Гарбар В., який вже ніяких турнірних задач для себе не виконував, але амбіції бути першим і найшвидшим у кожному заїзді змусили лідерів суперфіналу постійно оборонятися від нього, адже саме у фіналі черкащанин набрав нереально швидкий темп і показав рекордних 33,900 сек на колі(до нього на трасі ніхто не їхав навіть 34,100). 

У підсумку Василевський О. (Чернігів) – 1 місце, Наумов Є. (Київ) – 2 місце, Ядренцов Д. (Черкаси) – 3 місце.

Повну турнірну таблицю можна подивитись тут: http://www.kartodrom.com.ua/rezultaty-sorevnovanij/

Сезон Чемпіонату України підходить до свого «екватору» і найцікавіша боротьба та емоції чекають на всіх нас попереду. Наступний етап відбудеться 4 серпня у м. Кам’янське. Чекаємо із нетерпінням на усіх бажаючих долучитися до нашої спортивної «сім’ї»

Фотозвіт тут: http://www.kartodrom.com.ua/3j-etap-chu-z-hobbi-kartingu-foto-ta-rezultati

Регламент Чемпіоната тут: http://www.kartodrom.com.ua/reglament/

По всім питанням відносно даного чемпіонату та взагалі картингу можно звертатись за телефоном (063) 994-99-69, Петренко Олександр.

www.kartodrom.com.ua

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми