debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Черкаси збирають ралійні екіпажі на «Славутич ралі 2018» Назад

Черкаси збирають ралійні екіпажі на «Славутич ралі 2018» На правах рекламы

4 та 5 серпня Черкаси при підтримці AUTO.RIA приймуть IVетап трофея Автомобільної федерації України з ралі на серійних авто «Славутич ралі» та III етап Кубку «AERORING».

Цьогоріч Черкаси проводять у себе рекордну кількість етапів Трофея ФАУ.

Упродовж сезону у Черкасах проходить чотири етапи Трофея ФАУ з ралі на серійних авто. Окрім того, всі черкаські етапи об’єднанні ще й окремим Кубком «AERORING». Таким чином, у спортсменів з’явилася додаткова мотивація їхати до Черкас, не пропускаючи, жодного нашого етапу. Адже вони мають можливість здобути призи не лише у класах Трофея, а й у Кубку «AERORING», - розповідає черкаський організатор Андрій Яроменко.

Позаду вже два етапи, останній з яких – «Wonder Rally» - відбувався наприкінці червня. Тоді на черкаських спец ділянках змагалося чотири десятки екіпажів. А самі перегони відбувалися у форматі паралельних стартів, що є унікальним явищем у Трофеї. Організатори зазначають, що паралельні старти будуть і під час «Славутич ралі», щоправда, лише в один зі змагальних днів. Самі змагальні спец ділянки будуть розміщенні на території місцевого аеропорту. А офіційне відкриття та старт перегонів відбудеться на центральній площі міста. Важливо, що черкаська змагальна траса вважається однією з найкращих в Україні, адже має якісне асфальтне покриття. Її протяжність понад 30 км. Ще під час першого етапу у Черкасах започаткували і легендарний клас «ЗАЗ-968». Якщо на початку у цьому класі їхало лише чотири «Запорожці», то нинішнього етапу їх очікується більше десята.

Окрім того, під час «Славутич ралі» відбуватимуться і заїзди учасників унікального і єдиного в Україні проекту «АвтоАкадемії». Учасниками проекту є студенти та викладачі місцевих навчальних закладів. Під наглядом автоспортсменів, вони не лише готують свої авто до перегонів, а й змагаються в своєму класі.

Детальний відео-огляд «Wonder Rally»

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми