debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Чемпіонат України з хоббі-картингу подолав свій екватор Назад

Чемпіонат України з хоббі-картингу подолав свій екватор На правах рекламы

4 серпня Чемпіонат України з хоббі-картингу, який проходить за підтримки AUTO.RIA, подолав свій екватор та відбувся на Картодромі міжнародного рівня ДніпроКарт в м.Кам’янське.

4й етап аматорських перегонів зібрав на старт 34 пілоти зі всіх куточків країни, а загалом в чемпіонаті вже прийняло участь 80 гонщиків-аматорів. Крім того дуже приємно, що кожний етап в складі пелетону з’являються дівчата та дають гідний бій своїм колегам-чоловікам. Кваліфікація показала дуже щільну боротьбу – в 2х секундах знайшлося місце для тридцяти пілотів, при чому 25 із них вмістились в одну.

В першу десятку вже традиційно увійшли пілоти з Чернігова (Швець, Василевський, Самойлич), Черкас (Коваленко, Снігур, Максимейко), та один представник з Києва (Наумов). Найшвидшому місцевому пілоту, Луканову Дмитру, вдалося показати лише 11 результат. Гонка пройшла хоча і в запеклому протистоянні, але під диктовку все тих же вищеназваних пілотів. Втиснутись поміж ними вдалося лише Танцюрі із Черкас. Іншим же залишилося розподіляти поміж собою місця за рамками першої групи.

Повну турнірну таблицю можна подивитись тут: http://www.kartodrom.com.ua/rezultaty-sorevnovanij/

Фотозвіт тут: http://www.kartodrom.com.ua/chempionat-ukray

Регламент Чемпіоната тут: http://www.kartodrom.com.ua/reglament/

По всім питанням відносно даного чемпіонату та взагалі картингу можно звертатись за телефоном (063) 994-99-69, Петренко Олександр. www.kartodrom.com.ua

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми