debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Черкаси приймуть фінальний етап ралі на серійних авто Назад

Черкаси приймуть фінальний етап ралі на серійних авто На правах рекламы

Найшвидші автомобілі та найвправніші пілоти знову приїдуть до Черкас. Вони змагатимуться за перемогу у фінальному етапі Трофея Автомобільної федерації України з ралі на серійних авто «Aeroring Rally».

Цьогоріч Черкаси приймали в себе рекордну кількість етапів Трофею. Саме з Черкас у лютому і стартували перегони, ще два етапи ралі на серійних авто відбувалися влітку. Тепер місту випала нагода провести ще й завершальний етап всеукраїнських автомобільних змагань.

"Цього року мало бути десять етапів Трофея ФАУ з ралі на серійних авто, але деякі міста не змогли вчасно підготуватися до перегонів. Тож Трофей скоротили до шести етапів. І саме Черкасам випала нагода провести в себе аж чотири етапи. У нас Трофей стартував – і в нас пройде його фінал", - розповідає черкаський організатор Андрій Яроменко.

На фінал, який відбудеться при підтримці AUTO.RIA, до Черкас приїде близько півсотні екіпажів з різних міст країни. Перегони триватимуть упродовж двох днів – 6 та 7 жовтня – на території черкаського аеропорту. У суботу змагання розпочнуться о 14:30, а в неділю – о 12:30.

Вхід для глядачів – вільний.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми