debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
LTAVAATTACKSERIES’18. Залишився 1 крок… Назад

LTAVAATTACKSERIES’18. Залишився 1 крок…

Запрошуємо на фінальний етап LTAVAATTACKSERIES’18, який проходитиме 13- 14 жовтня при підтримці AUTO.RIA у місті Полтава!

Швидкість, потужний звук двигуна, 6 залікових класів, гучні оплески вболівальників та перемоги заплановані на майбутні вихідні. Наступні заїзди продемонструють запеклу боротьбу за шанс стати кращим з кращих у перегонах з часом.

Попередні 4 етапи глядачі могли бачити сильні і слабкі сторони пілотів та їх машин, цього разу буде можливість спостерігати максимум, який можна отримати на трасі, коли до перемоги дійсно залишається лише крок.

Також відбудеться Porsche Autumn Cup – паралельній залік для власників автомобілів марки Porsche. Вже зареєстровано 8 учасників, тож буде цікаво!

Тому радимо прийти і на власні очі побачити, який автомобіль, під керівництвом пілота, стане найшвидшим у своєму класі. Нарешті стануть відомими переможці, які приїздили у Полтавуз різних міст України, щоб змагатися, починаючи з квітня місяця.

Програма заходу: 13.10.18. 19:30 презентація спортивних автомобілів біля Театру імені М.Гоголя

(Театральна площа)

14.10.18, 12:00 урочисте відкриття фінального етапу змагань на СТК «Лтава»

(м. Полтава, вул.. Комарова, 1).

Змагання традиційно проходитимуть під егідою Автомобільної Федерації України (ФАУ) та Полтавської обласної Федерації Автоспорту, в рамках Всеукраїнської акції «Відповідальність починається з мене», під керівництвом організатора – Андрія ПРИХОДЬКО.

Представникам ЗМІ для проходження акредитації необхідно заповнити форму за посиланням: http://ltavaring.com/akkreditatsiya-na-etap-natsionalnoj-serii-ltava-attak- 2018/ До зустрічі на фіналі!

З повагою – прес-секретар LTAVAATTACKSERIES’18 Ірина КЕЙДУН!

НаціональнасеріяУкраїнизтайматтак ЛтаваАттакСерія 2018

Ltavaattackseries’18

e-mail:ltavaattackseries@gmail.com

тел..(095)-020-62-04

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми