debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Ралі "Фортеця" 2019: найяскравіше змагання року Назад

Ралі "Фортеця" 2019: найяскравіше змагання року На правах рекламы

Автомобільна Федерація України, комітет ралі ФАУ та Кам’янець-Подільська асоціація готельєрів та рестораторів мають честь запросити вас до участі в XI ралі "Фортеця" (10 – 12 травня), яке відбудеться у якості другого етапу Чемпіонату України з ралі 2019 року, при підтримці AUTO.RIA.

Одне з найкрасивіших та найскладніших українських ралі має власну 20-річну історію – перше ралі "Стара Фортеця" відбулося в 1999 році. Наразі ми пропонуємо декілька захоплюючих спецділянок (серед яких є й міський супер-спешіал), і, звичайно ж, знаменитий трамплін, який вважається одним з найбільших у Східній Європі.

У цьому році ми відроджуємо ралійну історію міста та повністю її переформотуємо. Професійна команда організаторів, найкрутіші спортсмени, закордонні екіпажи, відомі партнери та зіркові виступи. Ми очікуємо велику увагу громадськості та медіа, які слідкуватимуть за яскравими подіями.

"Хочу звернути увагу спільноти на те, що цього року з назви "Фортеця" пішло слово "Стара". Таким чином і місто, и ми, команда організаторів, хочемо з перших кроків задекларувати прагнення до всього нового – до нових технологій, нових спецділянок, нових партнерів та нових творчих рішень", - ділиться директор ралі "Фортеця" Михайло Лойленко.

Ми пропонуємо окремі глядацькі зони в найцікавіших ділянках, де глядачі зможуть відпочиваючи насолоджуватись видовищними проїздами. Незабутні враження подарує міська спецділянка, яка буде проходити мостовими старого міста. Спостерігати за нею можна буде зі стін замка, та на центральній площі.

Але родзинкою ралі у Кам'янці-Подільському стане один з найбільших в Східній Європі трамплін, з якого машини учасників стрибають під час проходження траси та пролітають понад 30 метрів. Екіпажі продемонструють неабияку майстерність в керуванні автомобілем, адже невірних рух кермом – і машина летить в іншому напрямку.

У вечері кожного дня змагання ми пропонуємо глядачам розважитись під виступи зіркових колективів, які з радістю підтримають розвиток автоспорту. Динамічна музика, яка пролунає у стародавніх стінах, зробить свято ще цікавішим та незабутнім.

Ми будемо активно висвітлювати подію, проводити стріми та трансляції онлайн з професійним коментатором. Активно залучатимемо глядачів, соціальні мережі та медіа-ресурси. У сервісному парку можна буде поспілкуватись зі спортсменами, та зануритися у цікавий світ автомобільного спорту. Найважливіше, щоб найбільша кількість глядачів змогла насолодитись драйвом, який дарує автоспорт.

Наразі ми маємо вже майже 40 екіпажів з України та Латвії. Цього року організатори сподіваються перевершити це досягнення та зібрати на старті понад 50 екіпажів.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми