debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Другий етап професійної української Дріфт серії Назад

Другий етап професійної української Дріфт серії На правах рекламы

BELSHINA DRIFT PRO COMPETITION OF UKRAINE зустрічає місто фонтанів, гостинна Вінниця!

Другий етап професійної української Дріфт серії BELSHINA DRIFT PRO COMPETITION OF UKRAINE зустрічає місто фонтанів, гостинна Вінниця! Саме тут 10 років тому отримав старт такий потужний, професійний дрегрейсинг та дріфт, який ми знаємо сьогодні. Змагання пройдуть при підтримці AUTO.RIA. VFDD заснувала Професійну Українську дрегрейсинг серію - PROUDRS та Професійні Українські дріфт змагання - PRODCU!

автоспорт

Це найкращі серії, які є в Україні, у цьому виді автоспорту! Завдяки співпраці Вінницької федерації дрегрейсингу та дріфту VFDD, її президента Андрія Гальчинського з Вінницькою міською радою та мером Вінниці Сергієм Моргуновим за всі ці роки вдалося провести понад 100 змагань по всій Україні. В яких прийняли участь чемпіони Німеччини, Польщі, Бельгії, Хорватії, Латвії, Литви, Молдови, Болгарії, Румунії, Білорусії, Росії! На аеродромі в м.Калинівка, Вінницької обл. було встановлено багато міжнародних рекордів. Один з яких, рекорд України на 402 метри проходження дистанції - 7.66 секунди належить українському пілоту Андрію Кравченко, і до цього часу його ніхто не перевершив!! На жаль, в цьому році аеродром в Калинівці на реконструкції, тому фінал Професійних змагань з дрегрейсингу у Вінниці проходити не буде!

дрифт

Вперше Вінницький міжнародний аеропорт Гавришівка прийматиме професійний дріфт, і лише одні змагання у цьому році відбудуться у Вінниці. На вас чекають змагання високого професійного та організаційного рівня. Нова яскрава локація для понад 2000 глядачів на трибунах під парасолями. Новий формат проведення змагань. Нова конфігурація траси, якої ще не було в Україні, подарує незабутні емоції глядачам та внесе певну інтригу для пілотів. Стантрайдинг шоу від ТОПових українських трюкачів на мотоциклах. Новий кейтерінг та парковка для глядачів. Безкоштовні маршрутки від кінцевої зупинки по вул. Чехова (біля супермаркету «Грош») до місця проведення змагань. Такого формату як у Львові, Києві та Одесі Вінниця ще не бачила. Ми подаруємо вам незабутні враження та комфортний перегляд змагань на трибунах під захисними від сонця парасолями. Також, готуємо для вас ВІП-трибуну з окремими місцями та рядами в самому «гарячому» місці для перегляду дріфту.

дрифт Украина

Щодо спортивної складової, на глядачів чекає два дні змагань. Перший день, 19 липня (п’ятниця) - день тренувань та, можливо, кваліфікаційних заїздів. Цей день цікавий тим, що пілоти тренуються, експериментують з проходженням дистанції, з завданням суддів. А на новій, цікавій трасі тренування буде особливо видовищним. Нерідко трапляються помилки пілотів та ефектні креші на автомобілях. Але і цікавих одиночних та парних заїздів в перший день буде багато. Основний день змагань 20 липня (субота). В цей день ТОП-пілоти будуть змагатися за звання переможця другого етапу PRO DCU та за призовий фонд у 100 000 грн.

дрифт в Украине

А для глядачів, які придбали квитки у передпродажу, організатори підготували коштовні подарунки. Не переплачуйте, зазделегіть придбані квитки дешевші, та дарують можливість стати учасниками розіграшу IPHONE XS MAX, дріфт-таксі та ще багатьох цінних призів, що відбудеться 20 липня під час офіційного відкриття змагань. На локації фани зможуть придбати футболки, бейсболки, світшоти та ще багато цікавого з логотипом дріфтингу та дрегрейсингу від VFDD. Всіх запрошуємо на новий формат ДРІФТУ у Вінниці та Україні. Незабутні враження гарантуємо!!

Квитки  

19 липня

ФАН ЗОНА DRIFTPEOPLE – 250 ГРН

ЗОНА ПІЛОТІВ (парк сервісу, де базуються машини та пілоти)  - 400 грн.

20 липня

Попередньо

ФАН ЗОНА DRIFTPEOPLE – 350  ГРН, бере участь у розіграші  IPHONE XS MAX

В день змагань

ФАН ЗОНА DRIFTPEOPLE – 450 ГРН

ЗОНА ПІЛОТІВ – (ПАРК СЕРВІСУ, ДЕ БАЗУЮТЬСЯ МАШИНИ ТА ПІЛОТИ) - 550 ГРН, бере участь у розіграші  IPHONE XS MAX за умови попереднього продажу

В день змагань

VIP DRIFTPEOPLE - 799 грн, бере участь у розіграші IPHONE XS MAX за умови попереднього продажу.

ПРОДАЖ КВИТКІВ: (063) 730-30-30

Деталі: driftukraine.com

Підписуйся до нас у соц.мережі:

www.facebook.com/driftukraine.pro/
www.facebook.com/dragukraine/
www.facebook.com/vfdd.ua/

www.instagram.com/driftukraine/
www.instagram.com/prodragukraine/

Наша сторінка на YouTube каналі :

https://www.youtube.com/channel/UCUT4IBskZR4spFtfA8Ui8DQ?reload=9&fbclid=IwAR1nyfunYfemqEYLi2Q2OQGQENWPOlIx3haKDi-adb-PUCXlx6-nk6Oo0-I
Використовуй  хештеги: 
#vfdd #driftukraine #driftpeople #prodcu #dragukraine #dragpeople #proudrs

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми