debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
ІІ етап UNITED TIMEATTACK SERIES 2019 Назад

ІІ етап UNITED TIMEATTACK SERIES 2019 На правах рекламы

21 липня у Полтаві проводили не лише вибори, а й ІІІ етап UNITED TIMEATTACK SERIES 2019, який відбувся при підтримці AUTO.RIA.

Цього дня клімат-контроль на #LtavaRing був у руках пілотів спортивних авто. Чим кращий час у дисципліні TIMEATTACK, тим більш спекотно було на трасі. Близько 50 пілотів зібралися з усієї України, щоб продемонструвати швидкість, вправність за кермом, дисциплінованість, самоконтроль, можливості спортивних машин, нові рекорди в 6 різних класах. Як наприклад Кошевий Артем у класі SUPER SPORT, показав найкращий час – 49.63 на своєму Mitsubishi EVO X і встановив рекорд траси в конфігурації реверс.

Адреналін, стерта гума, сліди від коліс на трасі, гучний рев мотору, клопітка робота, неперервний розвиток і самовдосконалення – усе це невід’ємні атрибути автомобільних змагань. Сюди приходять заради цього, подібні речі створюють драйв і потужну атмосферу на трасі та трибунах. Цей запал не може не заряджати позитивом і енергією. Заради цього сюди приїжджають пілоти із Києва, Харкова, Дніпра, Сум, Донецька, Запоріжжя та інших міст, заради цього приходять глядачі, заради цього організатори створюють такі змагання.

автоспорт Украина

На даному заході перед нагородженням вперше зазвучав гімн, тому що незважаючи на усі негаразди у нашій країні, автоспорт продовжує розвиватися, продовжує дивувати та об’єднувати різних людей із різних світів, тому що в автоспорт приходять не за перемогою, а за вірою в таку можливість, за спробою і за кайфом від улюбленої справи, тому що в українські автоперегони вкладають сили і душу. Третій етап був особливим, як і кожен інший, а ще він був завершальним серед високошвидкісних липневих вихідних 2019 на картодромі «Лтава».

Незмінно директором і організатором змагань є Андрій ПРИХОДЬКО. Проводили захід під егідою Автомобільної Федерації України.

Переможцями у 6 залікових класах стали:

GT180

  1. Рибак Артем Honda Civic Харкiв
  2. Шкурат Ігор Ваз2113 Полтава 
  3. Бобко Роман Honda Civic Харкiв

AWD LIGHT 

  1. Юрченко Євгеній Subaru STI Харків
  2. Ляшенко Станіслав Mitsubishi Lancer Evolution 9 Дніпро
  3. Медведчук Артур Mirsubishi Evo IX Запорiжжя

2WD 

  1. Шиманський Тарас Porsche 911 Carrera S Київ
  2. Николенко Антон Porsche 911 Carrera S Київ
  3. Фрiшман Дмитро Lotus Elise 111R Харкiв

AWD

  1. Гуськов Ярослав Mitsubishi Lancer Evo Запорiжжя
  2. Ляшенко Станіслав Mitsubishi Lancer Evolution 9 Дніпро
  3. Чуприна Роман Mitsubishi Lancer Evolution IX Донецьк

PROSPORT 

  1. Кошевой Артем Mitsubishi EVO X Дніпро
  2. Погасій Артем Mitsubishi EVO X Дніпро
  3. Гуськов Ярослав Mitsubishi Lancer Evo-9 Запорiжжя

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми