debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Подвійний подіум в Іспанії. Українці у числі переможців! Назад

Подвійний подіум в Іспанії. Українці у числі переможців! На правах рекламы

Уже незабаром у Кам'янському (Дніпропетровської області) при підтримці AUTO.RIA відбудеться наступний етап Чемпіонату України з картингу, а поки українські пілоти підкорюють іноземні подіуми.

Кубок Rotax, Суера, Іспанія, 20-21 липня 2019р. Дані змагання проводяться протягом 2-х днів, кожного дня окремі перегони зі своєю кваліфікацією, двома фіналами та подіумом. Володар Кубку визначається за сумою результатів двох днів. В суботу український пілот Олександр Бондарев чудово провів кваліфікацію, отримавши Поул-позиції у двох фіналах.

картинг

У самих фіналах точилася напружена боротьба і Олександр фінішував 2-м і 4-м. Підсумок - 3 місце. Переміг цього дня португалець Крістіан Костойя. Підсумок першого дня - двоє українців на подіумі.

автоспорт

Боротьба продовжилася у неділю. Після кваліфікації Олександр отримав стартові Р3 у першому фіналі і Р1 у другому. Перший фінал Олександр виграє! До загальної перемоги лишався ще один крок, але.... Одна помилка у другому фіналі і Олександр фінішує лише 5-м. Тому, друге місце у неділю і друге місце у загальному заліку Copa Rotax. Підтримуємо Олександра на наступних перегонах в Італії! Тільки вперед!

картинг Украина

Матеріал і фото: Oleksandr Bondarev

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми