debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Чемпіонату України з  хобі-картингу 2019 Назад

Чемпіонату України з хобі-картингу 2019

Нещодавно за підтримки AUTO.RIA та партнерства Justini та Selgo в Черкасах відбувся сьомий, передостанній етап Чемпіонату України з хобі-картингу 2019.

Черкаси  традиційно зібрали більше сорока пілотів (42) із Харкова, Києва, Чернігова, Вінниці, Золотоноші, Ватутіно та Черкас. Організатори як завжди підготували складну динамічну трасу для змагань, отож пілоти із нетерпінням чекали початку перегонів. Змагання у Черкасах вже вкотре доводять, що у цьому сезоні немає явних аутсайдерів та фаворитів, конкуренція наразі особливо висока, рівень учасників набагато виріс, у зрівнянні із попередніми сезонами.

Вдало проїхати кваліфікацію та потрапити у найвищу групу хотіли абсолютно всі. Перемогу на кваліфікації та поул здобув Черніков Олексій – юний, проте дуже сильний представник команди Karting Cherkassy(Золотоноша), який показав час у 31.300 сек.(Цей результат виявився абсолютним рекордом траси!). Також в найсильнішу групу на перший відбір потрапили Бурім(Харків), Швець(Чернігів), Колеснік(Вінниця), Ядренцов та Снігур О.(обидва Черкаси), а також Богайчук з Києва. 

Після всіх заїздів та переміщенням по групам до фіналу потрапило 7 пілотів з такими балами: Швець – 119, Бурім – 119, Василевський – 117, Черніков – 113, Гарбар – 113, Колеснік – 110, Вінтонів – 109. Фінальний заїзд видався досить насичений та складний в плані боротьби, але не зміг суттєво змінити загальну картину та вплинути на підсумкові результати. 

Отож підсумкова статистика виглядала наступним чином: 

  • Особистий залік: Швець - 1, Бурім -2, Василевський - 3 
  • Кращий час кола на етапі: Черніков Олексій 31, 300 сек/коло 
  • Командний залік: Черкаси - 1, Вінниця - 2, Інгул - 3 
  • Залік Джуніор: Черніков - 1, Лемко - 2, Животков - 3 
  • Залік Girls: Серіченко - 1, Пальчик - 2, Павлюк - 3 
  • Залік Oversize: Боженков -1, Єрофеев - 2, Лещинський - 3.

автоспорт

В абсолютному заліку попереду залишається чернігівський пілот Швець Денис, який дещо закріпив своє становище та наразі він випереджає Буріма Сергія з Харкова на 17 балів. Останній, в свою чергу, на 4 бали попереду від черкащанина Гарбара Валентина. Також математичні шанси на перемогу мають Ядренцов, Котляр та Василевський, але скоріш за все головна боротьба за перемогу в сезоні розгорнеться саме між трьома лідерами заліку. Однак попереду залишився хоч і останній, але вже традиційно дуже складний і непередбачуваний етап в Києві на трассі Інгул карт. Ця локація має досить «вимогливий» до пілотів трек, отож розташування сил може суттєво змінитися вже 30 листопада! Враховуючи щільне розташування пілотів у першій десятці нас чекає видовищне та напружене закінчення сезону.

Нагадуємо, що прийняти участь в цьому чемпіонаті можуть всі бажаючі, а тому всіх, хто відчуває в собі гонщика і бажає випустити його назовні ?, запрошуємо на 8й етап Чемпіонату України з хобі-картингу серед аматорів, який відбудеться 30го листопада в місті Києві на закритому треку Інгул-карт, що знаходиться в ТРЦ «Атмосфера». Тел. для довідок (093) 709-10-00

Організатори дякують партнерам чемпіонату за підтримку та надані подарунки переможцям, а саме:

Компанія AUTO.RIA
Магазин автозапчастин Inter Cars - Чернігівська Філія
Краще таксі в місті RED TAXI 5577 - Чернигов
Фотозвіти вашого свята - Raskachaem_Chernigov
Radio ROKS
Мережа фітнес-центрів "X-Line sport" , а також Andrey Mimansa!

Результати етапу та повна турнірна таблиця за всі етапи тут: http://www.kartodrom.com.ua/rezultaty-sorevnovanij/

Фотозвіт  тут: https://kartodrom.com.ua/gallery

Регламент та правила Чемпіонату за цим посиланням: http://www.kartodrom.com.ua/reglament/

Відносно всіх питань стосовно чемпіонату і взагалі картингу звертайтеся за телефоном  (063) 994-99-69, Петренко Олександр

www.kartodrom.com.ua

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми