debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Третій етап віртуального Чемпіонату з сімрейсінгу відбудеться уже сьогодні Назад

Третій етап віртуального Чемпіонату з сімрейсінгу відбудеться уже сьогодні На правах рекламы

Запрошуємо до перегляду прямої трансляції де ми з Вами побачимо розвиток неймовірної боротьби

15 червня на угорській трасі Hungaroring при підтримці AUTO.RIA відбудеться третій етап віртуального Чемпіонату з сімрейсінгу в класі автомобілів GT3, який проводить Київський Міський автомотоклуб на симуляторі Assetto Corsa Competizione. Як і в Барселоні, погодні умови над трасою в Угорщині будуть дуже приємні, “автоспортивні” без будь-яких несподіванок. Нагадаємо, що за Регламентом Чемпіонату, віртуальні погодні умови мають відповідати реальним на день проведення перегонів. Ця інформація є вкрай важливою для учасників Чемпіонату, бо потрібно знати до чого готуватися та до яких погодних умов налаштовувати автомобілі. Не є секретом те, що угорський автодром дуже вимогливий до налаштувань спортивної техніки, бо небезпідставно вважається одним з найтехнічних автодромів у світі - короткі прямі відрізки з'єднують серії підступних поворотів, які вимагають від водіїв особливої уваги, концентрації і вміння контролювати автомобіль! 

Наразі в Чемпіонаті лидирує Домінік Хорошавін з команди K2 Racing Team з незначною перевагою в 3 бали над другим водієм в особистому заліку Костянтином Романенком з італійської професійної команди Team Ballas eSports. Сергій Бурим займає третю сходинку та випереджає Володимира Запорожця на один бал. Володимир Котлярський замикає Топ-5 в заліку водіїв, увірвавшись в цю групу після вкрай вдалої і результативної другої гонки іспанського етапу! Група водіїв - Максим Геронімус, Павло Денисенко, Владислав Греков, Євген Артеменко та Олександр Якунін поділили між собою позиції в Топ-10, але дебютант Чемпіонату Артем Харченко та Микита Шапошнік вже готові змінити хід історії та вплинути на розподіл місць у верхній частині турнірної таблиці! 

Боротьба лідерів продовжує тримати всіх у напрузі, але дуже приємно, що ця баталія відбувається з повагою між суперниками та на самому високому рівні майстерності! Маємо надію, що така тенденція збережеться до завершення Чемпіонату! 

Запрошуємо до перегляду прямої трансляції де ми з Вами побачимо розвиток неймовірної боротьби між найкращими віртуальними (здебільше реальними автоспортсменами в житті) водіями України! 

Посилання на пряму трансляцію третєго етапу: https://www.youtube.com/watch?v=nQOK_Wt0oLA 

Партнер чемпіонату: 

UKRNAFTA https://www.ukrnafta.com/ 

За підтримки: 

2G GERONIMUS http://2gcircuit.com/ 

INGUL-KART http://ingulkart.kiev.ua/ 

Технічний партнер: 

О3.UA (ФРІНЕТ) https://o3.ua/about/ 

Інформаційні партнери: 

AUTO.RIA https://auto.ria.com/uk/news/ 

GAMEINSIDE.UA https://gameinside.ua

 

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми