debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
П’ятий етап онлайн Чемпіонату КМАМК з сімрейсінгу в класі автомобілів GT3 Назад

П’ятий етап онлайн Чемпіонату КМАМК з сімрейсінгу в класі автомобілів GT3 На правах рекламы

Боротьба за перемогу в чемпіонаті може розпочатися з новим більш потужним імпульсом

Передостанній, п’ятий етап онлайн Чемпіонату КМАМК з сімрейсінгу в класі автомобілів GT3 відбудеться 13 липня на британський трасі Oulton Park при підтримці AUTO.RIA! Цей автодром без перебільшення входить до переліку найвидатніших та улюблених гоночних трас Великої Британії та має шалену популярність у організаторів змагань, водіїв та уболівальників - цей автодром незмінно приймає етап британського турінгу протягом декількох десятків років, вже не кажучи про інші національні та міжнародні серії. А що таке для британця чемпіонат BTCC? Це національне надбання майже як снукер, де за кермом будь-якого автомобіля їде твій сусід, а маршаллом на трасі працює твій товариш, наприклад з сімрейсінгу! 

Отже, напередодні п’ятого етапу в Чемпіонаті продовжує лідірувати Костянтин Романенко, який зумів за результатами гонки на трасі Laguna Seca відірватися від Домініка Хорошавіна на 18 пунктів. У свою чергу, Домінік, не зважаючи на дуже проблемний північноамериканський етап, набрав 207 балів, та ще більше відірвався від третьої позиції яку займає Сергій Бурим. Максим Геронімус завдяки вкрай результативним трьом гонкам поспіль зумів заробити багато очок та посісти четверту позицію випередивши Володимира Запорожця. Але ці водії мають невелику перевагу один над одним, тому боротьба за бронзу чемпіонату прогнозується дуже гострою. Тим більше, що Олег Пітцик вже дихає в спину цій групі та посідає шосте місце з 109 балами. Павло Денисенко та Владислав Греков вже зуміли набрати більше 100 залікових очок та посідають 7-ме та 8-ме місця. Замикають Топ-10 заліку водіїв Євген Артеменко та Артем Харченко. 

Боротьба за перемогу в чемпіонаті може розпочатися з новим більш потужним імпульсом якщо Домінік Хорошавін зуміє владнати свої проблеми та розпочати тиснути на лідера чемпіонату з новою силою. Напружена боротьба триває і за третю сходинку чемпіонату між Буримом, Геронімусом, Запорожцем та Пітциком - чи зуміють перші троє водіїв зупинити Олега, який набрав максимальну кількість очок на четвертому етапі і вже претендує на бронзу, побачимо на етапі в Oulton Park, тож запрошуємо до перегляду прямої трансляції, яку буде коментувати В’ячеслав Кобржицький! 

Посилання на пряму трансляцію п’ятого етапу: https://www.youtube.com/watch?v=Cyt-0dvKbfw 

Партнер чемпіонату: 

UKRNAFTA https://www.ukrnafta.com/ 

За підтримки: 

2G GERONIMUS http://2gcircuit.com/ 

INGUL-KART http://ingulkart.kiev.ua/ 

Технічний партнер: 

О3.UA (ФРІНЕТ) https://o3.ua/about/ 

Інформаційні партнери: 

AUTO.RIA https://auto.ria.com/uk/news/ 

GAMEINSIDE.UA https://gameinside.ua

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми