debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Off-road Vinnytsia Vnedorognik Cup відбувся! Назад

Off-road Vinnytsia Vnedorognik Cup відбувся! На правах рекламы

На заході була присутня велика кількість глядачів різного віку.

Минулого тижня, з 30 липня по 1 серпня, у Вороновиці при підтримці AUTO.RIA пройшли перші та унікальні для Вінниччини змагання - Оff-road Vinnytsia Vnedorognik Cup

3 дні шалених змагань з більш ніж 100 км маршрутів, пересіченням рік, кар’єрних участків, їзди з закритими очима та різних типів складностей: TR1, TR2, TR3, туризм. А учасниками стали екіпажі з десятків міст України! 

В перший день учасники пройшли реєстрацію, обов’язковий технічний огляд та о 20:00 розпочали старт нічного GPS-орієнтування. Другого дня водії продовжили GPS-орієнтування та розпочали участь у кільцевій гонці. А третього - пройшли спецділянки і, звичайно, були нагороджені подарунками: кубками, грамотами та подарунками від партнерів і організаторів. 

На заході була присутня велика кількість глядачів різного віку. Усі бажаючі могли сфотографуватись зі спортивними авто, відпочити на території табору та розділити перемогу учасників за святковим столом. Уже чекаємо наступного літа та наступного off-road від Vnedorognik - національного дистрибьютора обладнання для позашляховиків та спецтехніки!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми