debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Український дріфт їде на море! Назад

Український дріфт їде на море! На правах рекламы

Бажаєте відчути смак адреналіну?

12 вересня в Одесі на 6 кілометрі Овідіопольської дороги при підтримці AUTO.RIA відбудеться Фінальний раунд Національної серії з дріфтингу Bitlook Pro-Am Drift!
 
Понад 40 спорткарів зі всієї України зустрінуться на трасі, щоб помірятися майстерністю керованого заносу! Минулого року із 73 учасників Переможцем став 15-річний талант Ярослав Треш. Наразі Ярослав йде другим, а особистий залік очолює киянин Нікіта Лукьянов. Третю стрічку, з мінімальним відривом, посідає дебютант седону Артем Хорольський, який також претендує на Чемпіонство. Тож інтрига надто висока - хто з Одеси повернеться Чемпіоном?
 
Перегони з дріфтингу включають в себе кваліфікаційні (соло) заїзди та парні заїзди Топ-32 по Олімпійській системі на вибування.
 
До перегонів допускаються спеціально підготовлені спортивні автомобілі з приводом на задню вісь. Потужність двигунів варіюється від 250 до 600 кінських сил.
 
Всеукраїнська серія змагань складається із 4 раундів в Києві, Львові та Одесі. В кожному раунді учасники набирають очки по сумі яких буде визначено Переможця року!
 
Квитки на змагання вже у продажу на concert.ua, а для зручності глядачів буде організована безкоштовна відео-трансляція на Ютуб-каналі організатора: youtube.com/Bitlook
 
Це офіційні спортивні змагання під егідою Автомобільної Федерації України, які включені в календарний план Міністерства молоді та спорту України!
 
Бажаєте відчути смак адреналіну?
Чекаємо Вас 12 вересня в Одесі на 6 кілометрі Овідіопольської дороги! Початок о 12:00
Більше інформації на сайті bitlook.net та в інстаграмі @bitlook_

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми