debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Фестиваль автомобільної культури VAG FESTIVAL Назад

Фестиваль автомобільної культури VAG FESTIVAL На правах рекламы

11 вересня у Києві, при підтримці AUTO.RIA відбудеться перший Фестиваль автомобільної культури VAG FESTIVAL.

Більше 1000 учасників з усієї України, гості з інших країн та найкрутіші тачки чекають тебе, і це все у парку Муромець.

На фестивалі буде виставкова зона на більш ніж 300 кращих автомобілів з України,  лекторій з тюнінгу та контр-аварійного водіння, стенс культура як явище у світі, домедична допомога та багато цікавих інновацій від провідних компаній. Так само різні майстер-класи та інфо-стенди брендів та компаній. Родзинкою свята стане Презентація абсолютно нового бренду CUPRA та нових автомобілів, який вже зумів заполонити серця мільйонів людей по всьому світу. 

CUPRA - неймовірні автомобілі для неймовірних людей.

Історія нині самостійного успішного бренду CUPRA розпочиналась з підрозділу SEAT Sport, який вже 50 років поспіль забезпечує участь SEAT у чемпіонатах, серіях перегонів і спецпроектах. Незалежний бренд CUPRA розробляє потужні версії дорожніх автомобілів і надсучасні електромобілі, а також виготовляє вражаючі автомобілі для участі у перегонах. Модельний ряд бренду в Україні представлений кросовером CUPRA Ateca, хетчбеком CUPRA Leon, універсалом CUPRA Leon SP і флагманом, купеподібним кросовером CUPRA Formentor.

На території фестивалю для комфортного відпочинку буде: фуд-корт зона, дитяча зона відпочинку, презентації партнерів, автосимулятори і навіть усі охочі зможуть зробити собі арт-тату на заході. Цілий день музичний супровід від топових діджеєв України, звичайно ж призи та подарунки від партнерів фестивалю! До зустрічі на Kyiv VAG Festival 11 вересня 2021

Детальніше про фестиваль на сайті www.vagfestival.com

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми