debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
УВАГА! Ворог готує брехливе повідомлення про капітуляцію України Назад

УВАГА! Ворог готує брехливе повідомлення про капітуляцію України

Центр протидії дезінформації при РНБО України попередив про підготовку російськими загарбниками масової провокації серед мирного населення.

Попри звірячу агресію та готовність жбурляти у пекло одну колону бронетехніки за одною, російські загарбники не змогли виконати власного плану на окупацію. І планують вкотре вдатися до обману та провокацій: як повідомив Центр протидії дезинформації при РНБО, загарбник намагається провести масштабну кампанію по дезинформації українців.

З цією метою о 17 годині вівторка, 1 березня, було проведено бомбардування Київської телевежі (під час якого було завдано значної шкоди меморіалу Бабин Яр). За наявними даними, подальші події розгортатимуться за наступною схемою:

  • Ворог намагатиметься заблокувати мобільний та інтернет-зв’язок;
  • Після блокування зв’язку агресор планує поширити фейк про начебто капітуляцію української влади;

За даними Центру окупанти вже підготували дезінформаційні ролики з повідомленнями про капітуляцію України, та відповідною «картинкою», які намагатимуться транслюватися на частотах українських каналів ТБ з власного мобільного обладнання. Втім, на думку експертів з кібербезпеки та телекому, організувати тотальне покриття великої території таким чином буде неможливо.

В будь-якому разі, Центр протидії дезінформації закликає українців ігнорувати будь-які повідомлення про визнання Україною поразки у цій війні. З кожною атакою російський звір втрачає сили, вдаючись до будь-яких авантюр. Будьте уважні та обережні, бережіть себе. Разом переможемо!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми