debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Альтернативні автомобільні маршрути для руху у напрямку заходу України Назад

Альтернативні автомобільні маршрути для руху у напрямку заходу України

Шість варіантів евакуаційних маршрутів від Мінінфраструктури.

У зв’язку з великим заторами на основних магістралях країни, Міністерство інфраструктури рекомендує громадянам скористатися альтернативними маршрутами у напрямку зі сходу на захід країни.

Наразі є значна проблема з проїздом вантажного транспорту гуманітарного призначення. Це та оперативна допомога, що дозволяє підтримувати життєдіяльність міст у найбільш постраждалих від війни з росією регіонах – йдеться у дописі МІУ у Фейсбуку.

Спрощено порядок митного оформлення деяких типів автотранспорту

Щоб не утворювати величезні затори на дорогах і дозволити вантажівкам оперативно пересуватися країною, для евакуаційних рейсів власним автомобільним транспортом варто скористатися альтернативними маршрутами проїзду зі столиці, Дніпра, Полтави та Миколаєва у західні регіони (а також у зворотному напрямку).

На запропонованих маршрутах є висока якість дорожнього покриття, менше блок-постів, менший ризик виникнення заторів через вантажний транспорт.

Оскільки зараз ситуація може стрімко змінюватися, просимо тих, хто нещодавно їхав через населені пункти, зазначені на альтернативних маршрутах, повідомляти у коментарях у разі, якщо була небезпека для цивільних громадян чи потрібен об'їзд у зв'язку з перекриттям руху, руйнуванням окупантами доріг/мостів тощо.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми