debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Сервісні центри МВС частково відновили роботу. Що і де пропонують? Назад

Сервісні центри МВС частково відновили роботу. Що і де пропонують?

Під час воєнного стану СЦ МВС надаватимуть обмежену кількість послуг в регіонах, де не ведуться активні бойові дії. Що там із реєстрацією авто?

За повідомленням Головного сервісного центру МВС, сервісні центри Міністерства внутрішніх справ (колишні МРЕВ) відновили заміну посвідчень водіїв у більшості регіонів, де не ведуться активні бойові дії. Орієнтовний графік роботи — з 09:00 до 18:00, однак він може змінюватися залежно від меж комендантської години в конкретних містах.


Які послуги надаватимуть СЦ?

+ Першочерговою є заміна посвідчень водія громадянам, які за законом мають право виїзду за межі України та тим, хто залучається до оборони.

+ Складати іспити можна буде лише на категорії С і СЕ, - в першу чергу, громадянам, які мобілізовуються до Збройних сил України або залучаються до служби в Територіальній обороні та правоохоронних органах.

- Довідки про несудимість видавати поки що не будуть.

- Втрачені або викрадені документи (посвідчення водія та «техпаспорти») поки не відновлюватимуть.

- Реєстрація/перереєстрація авто теж поки недоступна, однак ведуться роботи над відновленням згаданих послуг.

Також нагадаємо, що запис до електронної черги наразі теж недоступний. У Головному Сервісному центрі закликали дізнаватися про оновлення переліку послуг і регіонів, де вони надаються, на сторінці відомства у «Фейсбуці».

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми