debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Авторизація на AUTO.RIA через Дію: що це дає авторинку Назад

Авторизація на AUTO.RIA через Дію: що це дає авторинку

Співпраця з Міністерством цифрової інформації не тільки полегшує авторизацію, а й робить автомобільний ринок країни набагато безпечнішим.

В українців з’явився ще один спосіб авторизації на AUTO.RIA, з яким процес купівлі авто стає набагато безпечнішим — через застосунок Дія. Для цього достатньо при вході в кабінет AUTO.RIA натиснути кнопку “Увійти через Дію” та підтвердити свою особу за допомогою Дія.Підпису. 

Авторизуватись через Дію

Співпраця AUTO.RIA з Міністерством цифрової трансформації України допоможе зробити авторинок більш безпечним та прозорим. 

Дія – цифрова держава, в центрі якої закладено не держструктуру, послуги чи документи, а людину та її інтереси. Саме це робить Дію предметом національної гордості. Зараз час не лише відстоювати свої цінності та свободи – важливо будувати цивілізовану країну в усіх її проявах та сферах життя. AUTO.RIA долучається до цього будівництва й разом із українцями та Дією робить іще один крок до цивілізованого автомобільного ринку.

Сергій Молдаховський, Директор з маркетингу RIA.com

Нова авторизація допоможе уникнути створення фейкових акаунтів. Завдяки Дії суттєво покращується рівень безпеки покупців авто. Якщо раптом хтось натрапить на недобросовісного продавця — дані з Дії допоможуть відновити справедливість та знайти шахрая у максимально стислі терміни.

І, звісно, Дія стане в нагоді й тим, хто продає авто. Кожен авторизований через Дію продавець отримує статус Авторизованого через Дію. Він відображається на сторінці виставленого на продаж авто й сприяє більшій довірі з боку покупців. 

Співпраця з Дією це більше, ніж просто ще один спосіб входу. Це інструмент, який допомагає перевірити продавців, а сам процес купівлі авто робить значно безпечнішим.

Авторизація через Дію доступна з комп’ютера, в мобільній версії сайту, а також у додатку AUTO.RIA на платформі iOS та Android. 

Авторизуватись через Дію

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Комментарии (1)

Добавить комментарий к статье
Женя | 11:11, 11 окт. 2022

Коли вже буде інструмент, який зробить безпеку для продавців, тільки викладаєш авто і зразу дзвонять невідомі компанії і інші шахраї

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми