debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Дякуємо захисникам і захисницям України Назад

Дякуємо захисникам і захисницям України

Ніхто не народжений воювати, але вони прийняли цей виклик для себе — боротися за свободу і правду всього народу України.

Дякуємо кожному, хто змінив медичний халат на військову форму. Хто виходить не на футбольне поле, а на поле бою. Хто пересів з таксі на бандеромобіль. Хто замість клавіатури взяв до рук автомат. Дякуємо всім військовим, які стали на захист нашої свободи. Сьогодні у вашу сміливість і героїзм вірять не тільки українці, а й увесь світ.

Завдяки нашим захисникам і захисницям, ми продовжуємо жити і робити наші буденні справи — прокидатись у своєму ліжку, смакувати каву, спілкуватись з близькими. І головне, ми продовжуємо працювати, щоб допомагати вам, нашим героям.  

Впевнені — зараз ми згуртовані, як ніколи. Закликаємо українців присвятити цей день своїм героям і підтримати їх донатом у фонд «Повернись живим». І цей подарунок обов’язково повернеться нашою перемогою. 

Подякувати донатом

Зі святом, титани — віримо у вас і нашу перемогу!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Комментарии (6)

Добавить комментарий к статье
Ігор | 14:15, 14 окт. 2022

А безкоштовні оголошення для військових слабо?

AUTO.RIA | 17:38, 14 окт. 2022

Доброго вечора, я з AUTO.RIA) Насправді, безкоштовні публікації авто в нас є й доступні вони кожному українцю, хто продає своє авто. Детально про умови публікації написано тут, ознайомтесь, будь ласка: https://help.ria.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/486/109#start_content Більше того, для наших військових у нас діють окремі умови розміщення. За ними вони можуть розраховувати на безкоштовні публікації частіше, ніж інші продавці авто. Для цього достатньо звернутись до нашої Служби турботи про користувачів та пред'явити посвідчення військового.

юра | 16:37, 16 окт. 2022

спрінтер для військових за 12500 заберіть

Виталий Владимиров | 14:37, 14 окт. 2022

Про військових тут тільки вічливо говорят і все, а щось зробити для нас.....а ні чого не можуть. Піар....

Svyatoslav Roshchuk | 04:33, 29 окт. 2022

А хиба кожен із нас не родився вільною людиною? Що це ви і хто прибив вільним людям форму раба. Навіть євреям у війну чіпляли тільки їхню зірку, а ви зразу намалювали місце вільної людини після війни, а тоді сенс? почнете з масок?

орест | 21:27, 02 нояб. 2022

сам зрозумів хоч , що написав?

Добавить комментарий к статье Читать все комментарии (6)

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми