debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Hyundai Kona показали у чотирьох яскравих модифікаціях Назад

Новий Hyundai Kona показали у чотирьох яскравих модифікаціях

Ціни та детальні характеристики новинки виробник обіцяє поширити вже на початку 2023 року.

Кросовер Hyundai Kona вперше було представлено у 2017 році на спеціальному заході у Південній Кореї, якому передувало чимало гучних анонсів. Очікувалось, що прем'єра наступної генерації також відбудеться за схожим сценарієм. Однак цього разу модель представляли без надмірного розголосу. Втім, усіх деталей виробник так і не розкрив, хоча перші фото нової генерації "Кони" - перед вами.

Найдоступніші повноприводні кросовери: що є на AUTO.RIA?

На відміну від попереднього покоління, новинку одразу показали у чотирьох модифікаціях: електричній, гібридній, з класичним ДВЗ та у “зарядженій” версії N Line. Дизайнери запевняють, що розробляти нове покоління вони почали саме з електричної Kona Electric, а вже після цього адаптували дизайн екстер'єру під інші модифікації моделі. Наприклад, найочевиднішою спільною рисою усіх версій стала широку смугу ДХВ, яка простягається по лінії капота від одного крила до іншого — точно як на новому "бусі" Hyundai Staria.

Головні відмінності новинок можна побачити якраз під цією смугою. Наприклад, фальшрадіаторна решітка Kona Electric має такий самий “піксельний” дизайн, як і оптика на автомобілях нової лінійки Ioniq. У машини зі стандартним ДВЗ решітка прямокутна з великими повітрозабірниками, тим часом як на модифікації N Line бампер відрізняється агресивними формами.

Тест-драйв Hyundai KONA Electric: Без напряжения

У профіль модифікації виглядають майже ідентично: їх можна відрізнити хіба що по кольору накладок на крилах, через які у рисах зовнішності "Кони" з'явилися віддалені натяки на стиль нового Kia Sportage. Якщо на електромобілі та “зарядженому” кросовері вони пофарбовані у колір кузова, то у гібридів та машин із ДВЗ, вони сірі або чорні. Окрім цього модифікацію N Line виділяє наявність заднього спойлера та чорні акценти по кузову.

Після зміни поколінь кросовер трохи збільшився у розмірах та отримав просторіший салон. Що ж до дизайнерських рішень, то на офіційних фото можна помітити пару 12,3-дюймових екранів, які виконують функцію панелі приладів та дисплея мультимедійної системи. Цікаво, що селектор КПП на новинці прибрали з центральної консолі: його на американський манір встановили на колонку керма.

Все новые Hyundai Kona на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Все новые Hyundai Kona на AUTO.RIA
от 999 999 грн до 1 760 000 грн

Жодних подробиць щодо характеристик та показників двигунів у компанії поки не розголошують. Їх, разом з іншими технічними деталями, скоріш за все відкриють на окремій презентації нового авто. Ціни та точні строки регіональних прем'єр обіцяють озвучити найближчими місяцями.

Отзывы о Hyundai Kona

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми