debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Українські дилери Toyota почали збирати замовлення на новий Corolla Cross Назад

Українські дилери Toyota почали збирати замовлення на новий Corolla Cross

Постачання автомобілів буде розпочато вже у перші місяці 2023 року.

Український офіс корпорації Toyota Motor щойно повідомив про початок приймання замовлень на новий компактний кросовер Corolla Cross, який займатиме у модельному ряду бренду місце між надзвичайно популярним в Україні RAV4 (довжина якого 4,6 м, а вартість з 2,0-літровим бензиновим двигуном та варіатором CVT стартує з позначки у 1 117 450 грн або $27 558) і яскравим C-HR (4,39 м, від 1 320 900 грн / $32 575 за машину з гібридною силовою установкою 1.8 Hybrid e-CVT).

Втім, вартості новинки такий порядок моделей може не стосуватись: передбачені для українського ринку комплектації та ціни поки не розголошені, однак, наприклад, у Польщі новий 2,0-літровий Toyota Corolla Cross коштує щонайменше 33 280 доларів — а це майже на $1800 (близько 72 тисяч гривень) більше за цінник найдоступнішого там «Равика». Річ у тім, що «Королла Крос» продають виключно з гібридними силовими установками п’ятої генерації, цифровим кокпітом і чималим переліком електронних асистентів, що істотно впливає на цінник.

Натисніть тут, щоб першим дізнатися про наявність та ціни в автосалонах!
Зацікавив новий Toyota Corolla Cross?

До України кросовер постачатимуть з новим гібридним агрегатом 2.0 Hybrid потужністю 197 к.с. Для того, щоб детальніше дізнатися про комплектації запропонованих українському ринку моделей, або й зробити замовлення, імпортер автомобілів Toyota радить звертатися безпосередньо до дилерів. Однак офіційний старт продажів має відбутися вже на початку 2023 року, отже повний пакет інформації про новий Toyota Corolla Cross буде оприлюднено вже незабаром.

Отзывы о Toyota Corolla

130 место
Отлично
1190 отзывов
4.4
130 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.4
  • Надежность
    4.6
  • Комфорт
    4.2
  • Цена
    4.2
  • Дизайн
    4.5

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, шумоизоляция

Все отзывы о Toyota Corolla

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми