debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Кросовер Mazda CX-60 отримав ціни у гривнях Назад

Кросовер Mazda CX-60 отримав ціни у гривнях

В Україні назвали комплектації та ціни нової Mazda CX-60 для нашого ринку. Коли чекати в салонах?

Після тогорічного анонсу нового паркетника українське представництво компанії Mazda нарешті оголосило ціни та комплектації кросовера Mazda CX-60. На нашому ринку нова модель буде представлена одразу у трьох комплектаціях та з двома силовими установками на вибір.

Автомобіль тижня. Mazda CX-60

Попри візуальну подібність до решти кросоверів з модельного ряду Mazda, новинка істотно відрізняється від автомобілів, які компанія продавала у нас раніше. Нова CX-60 побудована на так званій задньоприводній платформі з повздовжнім розташуванням двигуна. З новою архітектурою японці планують перейти у вищий клас, тому окрім нових моторів клієнтам запропонують кращі матеріали та багато нових технологій.

Кросовер Мазда СХ-60

Навіть у базовому виконанні паркетник пропонуватиме комбінований салон, 20-дюймові легкосплавні диски, мультимедійну систему з 12,3-дюймовим дисплеєм і солідний перелік електронних помічників. За доплату можна замовити адаптивну оптику, систему кругового огляду, акустику Bose та чимало інших цікавих опцій.

Сколько за новую Mazda CX-60 на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Сколько за новую Mazda CX-60 на AUTO.RIA?
от 1 706 600 грн до 2 322 000 грн

Стандартним двигуном для нашого ринку буде 2,5-літрова “четвірка” SkyActiv на 192 кінські сили, яку пропонуватимуть виключно з повноприводною трансмісією і 8-діапазонним “автоматом”. На дорожчі версії можна замовити абсолютно нову 3,3-літрову рядну “турбошістку”, яка розвиває 284 кінські сили й 450 Нм крутного моменту. За найдоступнішу модифікацію паркетника у нас доведеться викласти щонайменше 1 862 900 гривень, а найдорожча обійдеться у 2 407 900 гривень.

За планом імпортера, Mazda CX-60 з'явиться у салонах «живцем» на початку літа, однак дилери готові прийняти замовлення від покупця вже зараз. 

Отзывы о Mazda 6

23 место
Отлично
779 отзывов
4.5
23 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.6
  • Надежность
    4.5
  • Комфорт
    4.3
  • Цена
    4.3
  • Дизайн
    4.8

дизайн кузова, динамика, качество сборки, коробка передач, объем багажника

дорожный просвет, качество материалов, шумоизоляция

Все отзывы о Mazda 6

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми