debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Пікап Peugeot Landtrek продаватимуть в Україні офіційно. Коли почнуть? Назад

Пікап Peugeot Landtrek продаватимуть в Україні офіційно. Коли почнуть?

Новий автомобіль покликаний підсилити пропозиції в утилітарному сегменті, який останнім часом значно «схуднув». Що пропонуватимуть дилери?

Український офіс корпорації Stellantis, який, окрім решти брендів, опікується й постачанням автомобілів марки Peugeot, повідомив про намір презентувати нову для нашого ринку модель — пікап Landtrek. Після початку війни попит на машини цього класу буквально спалахнув, і назва Landtrek навіть з’являлась у наших оглядах продажу нових авто. Втім, на той час про офіційні постачання (а відтак і про сервіс та наявність запасних частин) не йшлося, однак незабаром ситуація зміниться.

Дизель беруть? Топ-20 нових авто з дизельними двигунами у 2022 році

Тепер імпортер має намір запропонувати українським клієнтам Peugeot Landtrek з подвійною п’ятимісною кабіною та без перебільшення видатною вантажною платформою. Пікап довжиною 5,33 метра і майже два метри завширшки здатен брати на борт 2 європіддони завдяки відкритому кузову, який має розмір 1,63 на 1,6 метра з відстанню між колісними арками, яка становить 1,22 м. Висота бортів платформи — 500 мм, а загальна припустима вага вантажу може сягати 1 тони.

З огляду на дорожній просвіт у 235 мм Peugeot Landtrek пропонуватиме й неабияку прохідність, оскільки автомобілі для українського ринку будуть обладнані системою повного приводу. Встановлений у салоні обертовий перемикач дозволятиме обирати один з двох доступних режимів: 4H (4 High) – для використання на облаштованих дорогах і в умовах легкого бездоріжжя, або 4L (4 Low) – для складних умов експлуатації. Наявність демультиплікатора зі співвідношенням 2,7: 1 дозволятиме істотно збільшити крутний момент на колесах в умовах важкого бездоріжжя.

Нові пікапи: що пропонують на AUTO.RIA зараз?
Шукаєте «робочого коня»?

Також автомобіль буде обладнаний економним 150-сильним турбодизелем з крутним моментом 350 Нм і 6-ступеневою механічною трансмісією. Більше про новий Peugeot Landtrek ми розповімо у нашій рубриці «Автомобіль тижня», коли дізнаємось вартість автомобіля у гривнях. Очікування навряд чи буде тривалим: за нашою інформацією, пікап має прибути до України вже цієї весни, тож на оприлюднення ціни варто сподіватися протягом березня.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Комментарии (3)

Добавить комментарий к статье
Yura | 18:26, 18 февр. 2023

Думаю ПЖ законтрактують кілька десятків. Питання, яка там паливна система, і як вона перенесе той дизель на фронті.

Юрій | 09:18, 26 февр. 2023

В наявності з осені, політ нормальний. В одній блок управління повним приводом хапнув вологи - зробили власними силами

Гость | 18:51, 06 мар. 2023

Двигун шлак 20.000 уже ремонт.

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми