debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Семимісний Mazda CX-90 таки продаватимуть в Україні! Коли чекати? Назад

Семимісний Mazda CX-90 таки продаватимуть в Україні! Коли чекати?

Виробник поки не визначився з остаточними комплектаціями та вибором силових агрегатів для українського ринку, однак ми можемо зробити певні припущення.

Схоже на те, що наш прогноз щодо малої ймовірності старту продажів нового трирядного кросовера Mazda CX-90 виявився надто песимістичним: за найновішими даними, флагманський SUV бренду з Хіросіми запропонують українським покупцям наприкінці літа або напочатку осені.

Перші офіційні фото нового Mazda CX-90. Нам так не буде?

Нагадаємо, що йдеться про модель, побудовану на новій платформі Mazda з поздовжнім розташуванням двигуна, — саме цьому технічному нюансу великий SUV (довжина авто — 5100 мм) завдячує новою зовнішністю з видовженим капотом і колесами передньої осі, що істотно віддалилися від пасажирського відсіку. Якщо порівняти з теперішнім CX-9, нова модель матиме й більшу на 19 см колісну базу: майже 3120 мм, що разом із високим дахом має забезпечити значний простір і комфорт для пасажирів другого та третього рядів сидінь.

Остаточної угоди щодо комплектацій та силових агрегатів для українського ринку з виробником ще не досягнуто, але ми маємо підстави припускати, що флагманську модель буде обладнано новим 3,3-літровим рядним 6-циліндровим двигуном з «м’якою» електрифікацією, потужність якого (принаймні на момент глобального дебюту) становить 340 кінських сил. Для порівняння, CX-9 в українській специфікації має 2,5-літровий 4-циліндровий турбо потужністю 231 к.с.

Натисніть тут, щоб своєчасно дізнатися про наявність та ціни авто в українських дилерів
Зацікавились новим Mazda CX-90?

Згідно з коментарем представника українського імпортера Mazda, семимісний CX-90 не витіснятиме з нашого ринку теперішній CX-9: разом із новим CX-60 він розширить пропозицію японських кросоверів. Більше деталей про комплектації найбільшої моделі марки та її вартість ми дізнаємося ще до кінця весни: за оптимістичним планом CX-90 прибуде до України наприкінці серпня.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми