debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Jeep офіційно повертається до України. Які моделі продаватимуть? Назад

Jeep офіційно повертається до України. Які моделі продаватимуть?

Новий імпортер автомобілів американської марки привідкрив завісу над майбутньою лінійкою моделей, які почнуть продавати в Україні вже незабаром.

Після злиття низки відомих автомобільних брендів під крилом нової корпорації Stellantis на світовому ринку відбулися неабиякі трансформації. Деякі новинки, розроблені вже «під новим менеджментом», з’явились в Україні доволі оперативно: серед них — нові Citroen C4, Opel Grandland та Mokka разом з електричним Mokka-e, Alfa Romeo Tonale, DS 4 тощо. Інших — наприклад, нового Opel Astra — довелося трохи зачекати…

Оновлений DS 3 отримав український цінник

Нарешті перші важливі кроки для відновлення повноцінної роботи на українському ринку у складі Stellantis зробив і бренд Jeep. Через початок війни процес переходу статусу імпортера в Україні виявився тривалішим, ніж планувалося, однак щойно український офіс корпорації повідомив про намір відновити офіційний продаж нових «Джипів» вже найближчим часом.

Тест-драйв Jeep Wrangler: Эксклюзив

Втім, перша ластівка «наспівала» поки небагато: наразі оголошено лише перелік моделей, які постачатимуть на український ринок. Йдеться насамперед про найновіший і найменший кросовер марки Jeep Avenger, який примудрився незабаром після дебюту отримати звання переможця премії «Автомобіль року в Європі», компактний Jeep Compass, брутальний позашляховик Jeep Wrangler і флагманський (принаймні для українського ринку) Jeep Grand Cherokee.

З колишніх запасів: які нові Jeep є на AUTO.RIA зараз?
Предложение о продаже

Жодних деталей щодо комплектацій та цін автомобілів для українського ринку імпортер поки не оприлюднив, однак представники бренду запевняють, що чекати на гарні новини лишилось недовго. Ми продовжимо спостерігати за оновленнями, щоб своєчасно поділитися інформацією з нашими читачами, — насамперед тими, хто підписаний на канал новин AUTO.RIA у Telegram.

Отзывы о Jeep Wrangler

Отлично
47 отзывов
4.3
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.4
  • Надежность
    4.6
  • Комфорт
    3.7
  • Цена
    3.4
  • Дизайн
    4.9

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов, стоимость обслуживания, цена, шумоизоляция

Все отзывы о Jeep Wrangler

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми