debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Що можна купити на AUTO.RIA, окрім легковиків? Назад

Що можна купити на AUTO.RIA, окрім легковиків?

На найбільшому автомобільному маркетплейсі України пропонуються до продажу не лише легковики та певні види вантажівок чи автобусів. Вибір транспорту тут значно ширший – розглядаємо, що можна вибрати на AUTO.RIA, крім легкових авто, що може доповнити ваше хобі, стати втіленням мрії, допомагати у справах чи навіть вирости в окремий бізнес-проєкт.
 
Мототранспорт

Хоч назва AUTO.RIA й починається зі слова «авто», проте тут є чимало й «мото» – понад 6 тисяч пропозицій. Вибір за ціною та видом двоколісного транспорту доволі широкий: від невеликих скутерів, мопедів чи навіть мотоциклів ранніх років випуску за які просять від $100, до спорт-байків Honda, Yamaha, чи стильних мотоциклів туристичного класу від Harley-Davidson ціною у кілька десятків тисяч доларів з потужними моторами об’ємом понад 1000 кубічних сантиметрів.

У цій же групі є чотириколісні транспортні засоби – квадроцикли різного призначення, від невеликих дитячих (з цілком «дорослими» характеристиками) до міцних й потужних, призначених для подолання справжнього бездоріжжя.

Мототранспорт на AUTO.RIA


 
Причепи

Цей розділ допоможе знайти причепа для будь-яких потреб: від невеликого «дачного» варіанта, ціною від $300, який під силу тягти більшості звичайних легковиків, до важких напівпричепів ціною кілька десятків тисяч «умовних», які працюють у складі автопоїздів, котрі можуть перевозити різноманітні збірні вантажі, контейнери, а також є цистерни, самоскиди, бетонозмішувачі чи платформи, які здатні узяти на себе великого комбайна чи екскаватора.

З-поміж більш як трьох тисяч варіантів точно вдасться вибрати саме той, який найбільше відповідає поставленим завданням та водночас «впишеться» у потрібний бюджет.

Причепи на AUTO.RIA


 
Спецтехніка

Надзвичайно цікавий розділ, який можна розглядати з багатьох точок зору. Хтось тут зможе віднайти помічника для роботи, наприклад – невеликий складський вилковий «автокар» чи мінінавантажувач від Bobcat, який значно полегшує та прискорює роботу на будівельному майданчику. Інших можуть зацікавити різноманітні екскаватори, з якими є пропозиції від «мініків» до важких високопродуктивних, яким під силу робота хоч у кар’єрах. Є й бульдозери, ковшові навантажувачі, евакуатори, автокрани, бетонопомпи, бурові установки чи крани-маніпулятори.

Кожен з яких можна розглядати навіть як самостійний інструмент для започаткування власної справи. І це ще далеко не всі варіанти спеціальної техніки, яка пропонується до продажу в Україні, пропозицій з якою зараз є майже три тисячі.

Спецтехніка на AUTO.RIA


 
Сільгоспмашини

Цей каталог, у якому понад 1500 пропозицій, насамперед цікавий тим, чия діяльність пов’язана з сільським господарством. Або ж іще не пов’язана, проте є ідея започаткувати таку справу. Тут можна знайти все: від порівняно доступних (ціною кілька сотень доларів) вживаних навісних агрегатів для обробки ґрунту, до найсучасніших високопродуктивних комп’ютеризованих зернозбиральних комбайнів від відомих виробників, таких як Claas або John Deere.

Є й трактори різних класів, причепи та різноманітні приспособи до них, оприскувачі, сівалки, культиватори та ще чимало іншого, корисного для фермерів. Є навіть недорогі мотоблоки та мінітрактори, які можуть стати непоганими помічниками для тих, хто має невелику ділянку та робить лише перші кроки у сільськогосподарській діяльності.

Сільгоспмашини на AUTO.RIA


 
Водний транспорт

Звісно, з огляду те, що зараз осінь й справа йде до зими, може здатися, що купувати човна чи гідромотоцикла зараз не варто, й краще відкласти таке питання щонайменше до весни. Однак саме навесні, коли погода ставатиме все теплішою, зростатиме попит на все, що здатне плавати, відповідно, будуть вищими ціни, а готовність продавців до «торгу» істотно нижчою. Тож якраз зараз, у міжсезоння, вигідно купувати такі транспортні засоби, яких на AUTO.RIA представлено майже 700 варіантів.

Рибалки можуть розглянути невеликі гумові надувні човни, ціною від $200-300, навісні мотори для них, або й придивитися до невеликих катерів з металевим чи композитним корпусом. На ціновій «верхівці» каталогу – яхти преміального класу, ціною понад півмільйона доларів, які, як свого часу сказав ведучий «Гранд Туру» Джеремі Кларксон, слугують найкращим з усіх відомих афродизіаком для жінок.

Водний транспорт на AUTO.RIA


 
Аеротранспорт

Є у нас і такий розділ, у якому продавці пропонують різноманітні літальні апарати – від недорогих парапланів чи дельтапланів з мотором, невеликих одно- двомісних літаків чи гелікоптерів, до великих машин, пасажирських, здатних працювати на авіалініях, або вантажних, які на своєму професійному сленгу авіатори звуть «карго».

Зараз, у зв’язку з воєнним станом, польоти тимчасово заборонені, відповідно значно зменшилася кількість пропозицій у розділі авіатранспорту. Проте всі ми віримо, що невдовзі наше небо знову стане відкритим, і кожен, хто планував політати не лише на пасажирському сидінні в економкласі, а сісти за штурвал й власноручно здійснити політ на своєму літаку, зможуть віднайти той варіант, який відповідатиме можливостям й побажанням кожного, хто мріяв про це.

Повітряний транспорт на AUTO.RIA


 
Автобудинки

Навряд чи знайдеться хтось, хто хоча б раз у житті не затримав свій погляд на будинку на колесах, чи «автодачі», як їх часом називають. Компактні розміри таких будиночків додають їм затишку, а можливість причепити до автомобіля й завезти його куди завгодно – мобільності. Такий собі приватний готель, з усіма вигодами – ліжком, шафками, невеликою кухнею, холодильником, а часом навіть з санвузлом й душовою кабіною. Окремі версії можуть бути й не надто компактними, а доволі просторими (як для свого класу), мати мінібар, розважальну аудіо-відео систему та кілька окремих кімнат.

За найдешевші причіпні будинки на колесах продавці просять від $2500-3000, що цілком прийнятна ціна, якщо хочеться мати більше комфорту, скажімо, на рибалці, вікенду на природі, чи аби не розпочинати клопіт зі спорудженням будинку на дачній ділянці, адже тут усе є й відразу, так би мовити, «під ключ».

Готові підбірки автомобілів на будь-який смак, гаманець та потреби
Що купити?

Найдорожчі кемпери, створені на шасі автомобілів, здані переміщатися самостійно, що робить керування ними простішим, ніж під час їзди з причепом, й зазвичай добре оснащені, навіть більше, ніж просто усім необхідним для подорожей. У таких ви будете цілком незалежними від наявності вільних місць у готелях, та й вид з вікна можна обирати щодня новий – а це ще одна вагома перевага для того, аби обміркувати питання придбання автобудинку. Ціна питання для самохідних будинків – від $20…30 тисяч й вище.

Автобудинки на AUTO.RIA


Отже, на AUTO.RIA крім звиклих каталогів з легковиками, вантажівками чи автобусами є чимало інших цікавих розділів, у які варто зазирати частіше, аби розглянути транспортні засоби чи певну техніку, яка може стати помічником у роботі, розширити можливості наявного автомобіля, інструментом для започаткування власної справи, чи навіть засобом для втілення мрії – адже хто шукає, той завжди знаходить!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми