debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Дія та AUTO.RIA. Які вигоди для покупців та продавців дає це партнерство? Назад

Дія та AUTO.RIA. Які вигоди для покупців та продавців дає це партнерство?

Віднедавна авторизуватися на AUTO.RIA можна за допомогою застосунку Дія. Для цього достатньо при вході в кабінет AUTO.RIA натиснути кнопку «Увійти через Дію» та підтвердити свою особу за допомогою Дія.Підпису. Однак як і більшість інновацій певна частина автомобілістів сприймає цю з обережністю. Розкриваємо, як усе працює та яку користь отримують ті, хто вже скористався новим способом входу на найбільший автомобільний маркетплейс країни.

Маркетплейс AUTO.RIA ще з 2015 року обрав стратегію Перевіреного інтернету, завдяки якій частка недопущених до публікації пропозицій з потенційними ознаками шахрайства зведена до нуля. Кожен автомобіль проходить низку перевірок, серед яких є базові, безоплатні для продавців та покупців, а також розширені, аж до фізичної технічної діагностики машини з фотозвітом, яку можна замовити навіть якщо авто знаходиться в іншому місті.

Проходять перевірку й продавці. Власне, щоб не виникало ситуацій, з якими можна стикнутися на деяких інших ресурсах, коли, наприклад, кількість оголошень про продаж квартир перевищує фактичну кількість такої нерухомості в котромусь місті. Саме тому для розміщення пропозиції на AUTO.RIA для продавця потрібна авторизація, а додатково людина перевіряється банком та підтверджує свій номер телефону.

Віднедавна з’явилася ще одна функція для авторизації – за допомогою застосунку Дія. Який за основу для цифровізації документів та розвитку електронних послуг вже мають намір використати декілька країн.

У своєму інтерв’ю Liga.net Мстислав Банік, керівник з розвитку електронних послуг у Мінцифри, висловив думку, що «Діджитал став номер один, а офлайн – номер два», відповідаючи на питання про роль електронних послуг під час великої війни. Також він поділився планами на цей рік щодо розширення можливостей Дії. Зокрема, зараз ведеться робота над заміною посвідчення водія, а також, що найбільш хвилює автомобілістів - «розмитненням у смартфоні».

Повідомив пан Банік також про те, що наразі відклали питання запровадження електронного військового квитка, у зв’язку з його дискусійністю, а також точно не запроваджуватиметься (і навіть не було подібних ідей) розсилання повісток військовозобов’язаним через Дію.

Та повернімося до ближчих нам, автомобілістам, питань. Навіщо це продавцеві, та яка йому з цього потенційна користь? Все просто: у житті, коли ви зустрічаєтеся з покупцем, щоб показати йому автомобіль, ви ж не ховаєте голову під хустину, аби вас не могли впізнати? А якби так зробили, напевно не варто й пояснювати, що з таким «персонажем» навряд чи хтось волів би продовжувати мову, та, тим паче купувати у нього автомобіль. Тож і в онлайні те саме: коли людина не ховається за вигаданим іменем та фото котика, й авторизована за допомогою Дія.Підпису, це свідчить про серйозність її намірів й викликає довіру. А довіра у бізнесових справах – фундамент, без якого неможливе укладання будь-якої угоди.

Покупець, коли бачить оголошення від людини, яка підтвердила свою особу з Дія.Підписом, може бути впевнений, що матиме справу з реальною людиною, готовою до відкритого діалогу, якій є підстави довіряти. Серед безлічі пропозицій про продаж автомобілів, часто доволі схожих між собою, перевагу покупці надають тим, яким більше довіряють. І авто у таких продавців продаються швидше.

Авторизуватись через Дію

Це безпечно: інформація про авторизацію не передається третім особам – ні державним органам, ні інспекціям чи будь-яким іншим установам або приватним особам. Цей, один з найдосконаліших на сьогодні механізмів авторизації, слугує для підтвердження особи, й цілковито виключає можливість створення акаунтів від вигаданих персон. 

Тож наразі варто користуватися саме цим способом авторизації як пріоритетним, отримувати більше уваги від покупців, які більше довіряють тим продавцям, котрі авторизовані через Дію, й бути на всі 100% впевненим, що окрім вас ніхто й ніколи не отримає доступ до вашого акаунта на AUTO.RIA. І при цьому купувати спокійно, а продавати швидше.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Комментарии (2)

Добавить комментарий к статье
Alex | 11:10, 04 мар. 2023

пока не передаются и не факт , что не передаются, и никак не влияет на склрость продажи. бред, вранье и просто реклама никому не нужного овна

Роман | 16:37, 19 мая 2023

А ще вигода в тому, що коли які служби "пролюблять" сплату штрафу то автоматично блокуються УСІ банківські рахунки і наступна біготня по виконавчих то буде лише ВАША проблема. ????????????????(перевірено живим прикладом, і не одним)

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми