//заглушка фото
Все про 16 видів перевірок на AUTO.RIA

Рус Укр

Отзыв Audi A4 2010

180 тыс.км Поездки в городе
Седан Кузов
Бензин Двигатель
Полный Привод
3-5 лет Водительский стаж
2-3 года Время владения
Оценка авто
Отлично
4.4
  • Управление
    5
  • Надежность
    2
  • Комфорт
    5
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, коробка передач, управляемость

стоимость обслуживания

Отзыв

Усім доброго дня! Пишу цей відгук для потенційних покупців audi a4 у b8 кузові. Хочу вказати все, чого не хватало мені перед покупкою цього автомобіля, щоб було більш чітке розуміння що можна очікувати від цієї покупки та чи варте дане авто уваги.

Почну з того, що володів я автомобілем лише 1.5 роки, купував машину з пробігом 170 000км, а особисто за час володіння проїхав приблизно 15 000км. Машина купувалась з метою поїздок у місті, перед покупкою багато читав про їх проблеми з моторами, вічне масло-поїдання та заміну розхідних матеріалів в моторі, що вже звучало досить насторожливо. Також, як прийнято вважати, 10+ річні німецькі машини вимагають дорожчого обслуговування, аніж інші машини у даному бюджеті.

У перші тижні володіння я успішно зіткнувся точно зі всіма проблемами, про які попереджали на форумах. Основна проблема 2.0 tfsi мотору - звичайно ж понаднормова витрата масла, на 1000км потрібно буде доливати щонайменше 1 літру. Єдиним варіантом вирішення цієї проблеми - капітальний ремонт мотору, можна сказати що перетворення його на рестайлінгову версію, у якій цієї проблеми вже немає. Ціна питання приблизно 1500$, що було 10-15% від вартості машини.

У висновку я прийняв рішення що це не є раціонально та легше буде доливати кожні 1000км літру масла, що впринципі і роблять зазвичай власники даного авто. На рік володіння цим авто потрібно купити масла приблизно на 100$, що зовсім не є дорого. Чи псується від цього мотор і чи будуть інші проблеми? Так, звичайно. Заміна свічок в даному авто повинна відбуватись кожні 5-6 тис. км.

За 1.5 роки володіння у мене були різні поломки, хоча вони не є зовсім характерні для ауді а4, тому в двох словах це були ремонти радіатора пічки, генератора акумулятора, 2-3 рази ремонт ходової з заміною ричагів та сайлентблоків. Загалом обійшлось приблизно у 1000-1500$. Також із вкладень були якісні літні/зимові шини ціною у 1000$ разом.

Кожен раз перед будь-якою далекою поїздкою зовсім не було впевненості що все пройде добре, надійністю даний автомобіль не може похвалитись. Потрібно бути готовим завжди до непланового ремонту будь-чого в автомобілі, вийти з ладу може будь-що та ціна обслуговування звичайно ж вища ніж в конкурентів.

Якщо взяти всі "за" та "проти" - з впевненістю можна сказати що це найкомфортніший та найбільш розкішний автомобіль в даній ціновій категорії. Його динаміка та керованість будуть завжди приносити задоволення за кермом. Ауді підкупляє своїм виглядом та комфортом в салоні, цим не зможе похвалитись жодне інше авто в даному бюджеті.

Єдина проблема модифікації 2.0 tfsi - це її мотор, який є справді болячкою і непотрібно вірити у те, що машина не буде брати масло. Чи радив би я дане авто - так, але лише з розуміння того, що ймовірно потрібно буде вкладати гроші. Чи взяв би я ще раз дане авто - ні, доцільніше зачекати щоб збільшити бюджет та купити рестайлінгову версію, дорожчу на 3-4$ і не псувати собі нерви.

У висновку хочу сказати, що цей автомобіль зійде не кожному, а лише справжнім фанатам audi, які розуміють ризики на які йдуть. Для молодого хлопця, який хоче красиву машину і готовий вкладати гроші, - це буде гарне авто, завдяки комфорту та динаміці. Для чоловіка, яка розглядає автомобіль на довгий срок - ні, за цю ціну ауді не є надійними та насправді не варті тих переживань та нервів під час володіння.

Ugo
25 ноября 2022

Подпишитесь на рассылку отзывов о Audi A4

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Ауди

Отзывы о Ауди А4 по годам