//заглушка фото
Все про 16 видів перевірок на AUTO.RIA

Рус Укр

Отзыв BMW 3 Series GT 2014

195 тыс.км 7 л / 100 км Семья
Хэтчбек Кузов
Дизель Двигатель
Задний Привод
Более 5 лет Водительский стаж
Менее 6 месяцев Время владения
Оценка авто
Отлично
5.0
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

Отзыв

До BMW GT купував тільки нові авто із салону, останнє з яких Mazda 6 у premium комплектації. Сказати, що у порівнянні з GT, я навряд чи колись пересяду на японця чи корейця - не сказати нічого.

GT - авто яскравих водійських емоцій та ідеальний компроміс для власника, у которого є сім"я, проте він часто подорожує один із звичкою "притопити". Швидка, керована, елегантна, тиха, зі збалансованною підвіскою, величезним салоном і дууууже заощадливим споживанням. Жодного скрипу в салоні навіть на бруківці попри 7-річний вік авто. Зручні сидіння, інтуїтивний інтерфейс мультимедійної системи, прекрасний руль у спорт-версії, великий зруний багажник.

З мінусів - відсутність запаски та ідіотська й вже традиційна для BMW крутилка зміни температури повітря з дефлекторів - навіщо нею дублювати і ускладнювати роботу клімат-контролю з фіксованою цифровим значенням температурою - так і не збагнув.

На 99% - ця автівка мене задовільнила і проявила себе значно практичніше за жорстку і маленьку в салоні 3-ку і надто незграбну ззовні 5-ку GT . Неодмінно взяв би знову нову GT.

Споживання: 6л на трасі, 8л у місті
Динаміка: 7,3с до сотні, 240 км/год макс.
Витрати на утримання і розхідники: 8000 тис. грн/рік

Сергей
23 июня 2021

Подпишитесь на рассылку отзывов о BMW 3 Series GT

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях БМВ

Отзывы о БМВ 3 Серии ГТ по годам