//заглушка фото
Як дізнатись всю історію авто?

Рус Укр

Отзыв Chevrolet Captiva 2007

135 тыс.км 10 л / 100 км Семья
Внедорожник / Кроссовер Кузов
Привод
Оценка авто
Отлично
4.6
  • Управление
    4
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    4
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

расход топлива

Отзыв

Придбав не так давно 2007 рік, поки що ніяких наріканій немає, 2,4 МТ достатньо динамічна машина, по місту їздити не дуже зручно, тому що машинка проситься на трасу, шумоізоляція достатньо хороша, при закритих вікнах двигуна навіть не чути! по комфорту їзди також плюс, підвіска достатньо м"яка, ямки на швидкості практично не відчуваються!якість матеріалів звичайно не БМВ чи МЕРС, але не економ клас, так як наприклад на ДАСТЕРІ.Ціна авто хороша! Дивився запчастини також по адекватним цінам!!!Як на мене вдалий кросовер і по дизайну і по якості!!!!

Вячеслав
17 мая 2018

Подпишитесь на рассылку отзывов о Chevrolet Captiva

Комментарии (1)
avatar
Светлана | 05 декабря 2018 г., 22:03
Мав бензинову каптиву 2007р.в.проїхав 270тисяч,міняв тільки розхідники і на 115 тисячах поміняв передню ступицу, із за підшипника -гудів. більше ніяких проблем не мав. КПП-механіка. ТО по регламенту,зараз маю каптиву 2013р.в.2.2 дизель. КПП - автомат. пробіг 72тисячі ТО по регламенту.Міняв передні амортизатори на 69 тисячах, втулки стабілізатора на 42тисячах наконечник рулевої тяги, ступиця задння, на 40 тисячах ремонт насос форсунок. Дизель економний в експлуатації, але дорогий в обслуговуванні. Радив -би купляти бензинову каптиву. Машина хороша а особливо зимою.

Ваше имя:

Отзывы о моделях Шевроле

Отзывы о Шевроле Каптива по годам