//заглушка фото
Як AUTO.RIA перевіряє нові авто

Рус Укр

Отзыв Chevrolet Lacetti 2008

Хэтчбек Кузов
Газ/бензин Двигатель
Передний Привод
Ручная / Механика Коробка передач
106 л.с. Мощность двигателя
1.6 (л) Объем двигателя
Оценка авто
Хорошо
3.2
  • Управление
    3
  • Надежность
    3
  • Комфорт
    3
  • Цена
    3
  • Дизайн
    4
Плюсы и минусы

Великий салон, задня підвіска багатоважільна, дискові передні і задні гальма. Більш- менш надійна.

Шумна (навіть після шумки), ривки при переключенні( глюк електрики), не завжди точне перемикання передач, великий розхід пального.

Отзыв

багатоважільна підвіска ззаду добре веде себе в поворотах і не скаче та гримить як балка. Великий як на ті часи в своєму класі салон і приємно оздоблений. Гідроруль дає зв`язок з дорогою та інформацію від коліс. Руль вібрує. Після дальняка руки гудуть. Руль не регулюється по вильоту. Я 1.9 м. Як сяду по педалях- тягнусь до руля. Якщо по рулю- то стегна висять в повітрі і знов після дальняка терпне копчик. Хвороба Опелівських моторів- глючна електрика. Помилки не дає, але раз через раз підсмикує при відкриванні дроселя. Розхід- 12л по місту. Як на 1.6 забагато. Тому поставив газ. Ліфтував, бо терла захистом асфальт в коліях, причому неглибоких. Шумна. Шумив все, окрім моторного відсіку, бо не хотів знімати панель. Стало набагато краще, але шум звідти просто трафляє: до 60-ти супер, потім- шумить.Коробка часом при різкому розгоні не хоче перемикати на 3- тю.
Якось їхав в таксі перед покупкою, а водій казав, що, на його думку, то відро з болтами( в нього до того була Омега). Я не повірив і купив. Тепер, після 4-х років дрібного закидання (але постійного) грошей і нервів кажу то саме.

Мирослав
29 июня 2016

Подпишитесь на рассылку отзывов о Chevrolet Lacetti

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Шевроле

Отзывы о Шевроле Лачетти по годам