//заглушка фото
Як віддалено перевірити авто на СТО?

Рус Укр

Отзыв Citroen C-Elysee 2013

Седан Кузов
Привод
Оценка авто
Отлично
4.6
  • Управление
    4
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    4
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

Просторий, зручний салон. Великий об’єм багажника. В міру м’яка і комфортна робота підвіски на наших дорогах. Один із кращих економічних дизельних двигунів. Повністю оцинкований кузов.

Шумоізоляція даху та колісних арок (для пристойного комфорту потрібує доробки). Не ідеальна робота задньої підвіски (при навантаженні можливий не значний дискомфорт, що проявляється глухим стуком при проїзді середніх і великих вибоїн), а також задню частину авто при швидкості від 60, на хвилястому покритті переставляє, але не критично до таких маневрів швидко звикаєш - підрулювати не доводиться.

Отзыв

Авто придбав у січні 2014 р. пробіг більше 30 т. км. Хотів придбати щось краще, свіжіше і комфортніше ніж Ланос чи Авео. Вибирав авто між його основними конкурентами Рапід, Поло-седан, Королла, провівши тест-драйви усіх авто. Зупинився на Сі-Елізе у максимальній комплектації Ексклюзив із дизельним двигуном. За майже три роки експлуатації авто ніразу не підводило, все працює безвідмовно. Просторий, зручний салон, великий обєм багажника, в міру мяка і комфортна робота підвіски на наших дорогах у даному класі авто, один із кращих економічних дизелів 3,7- 5.0 л. на 100 км., перекреслюють всі незначні недоліки авто, які я до речі майже всі успішно усунув в ході експлуатації. Кузов авто повністю оцинкований, за 3 роки експлуатації слідів корозії при ретельному огляді не виявив. Автомобілем повністю задоволений, рекомендую.

Володимир
01 января 2017

Подпишитесь на рассылку отзывов о Citroen C-Elysee

Комментарии (1)
avatar
Ihor | 05 января 2017 г., 00:00
Доброго дня. А можете детльніше написати про неділкик і як ви їх усували?

Ваше имя:

Отзывы о моделях Ситроен

Отзывы о Ситроен C-Элис по годам