//заглушка фото
Як дізнатись всю історію авто?

Рус Укр

Отзыв Citroen C3 2011

250 тыс.км 5 л / 100 км Поездки в городе
Хэтчбек Кузов
Дизель Двигатель
Передний Привод
Более 5 лет Водительский стаж
6-12 месяцев Время владения
Оценка авто
Отлично
4.8
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    4
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена

динамика, простор салона, шумоизоляция

Отзыв

Придбав даний автомобіль. Колись вже мав сітроена але C4 гранд пікассо. Склалися обставини що стихійно купив С3 Сітроен 2011р.в. Брав наосліп не перевіряв нічого, завів дав гроші і поїхав. Брав авто на 2 тижні, щоб закрити питаннч Різдвяних свят. Що можу сказати, якщо коротко- залишаю дане авто як друге авто в сім\'ї.
Переваги очевидні- надзвичайно економічна, траса 3-4 л/100км.
Місто максимум 5,7л1/100 км.
Це з прогріванням, газуваннямм, корками, і просто залишити нехай попрацює я зараз поїду.
Наступне комфорт, машина бюджетна, базова комплектація- але у французів база- це муььтируль, обмеження швидкості, круїз контроль, підігрів сидінь, протитуманки, кондиціонер і гарна оптика в темну пору доби . Авто маневрене, по місту чудовий варіант, особливо короткі поїздки школа робота магазин... За містом на недалекі відстані все ок, але нудно... Немає шумки, все чути, мотор гуде після 2500, а це при швидкості 100 км. Не має дригу, бо мотор 1,4 дизель- це 82 чи 85 коників. Короче - це не трасовик. Але 100-150 км за місто це критично, випробував. В подорож далеку чи на море- буде важко таким авто їхати, тому для таких цілей не годиться. Ремонт- поміняти масла , розхідні матеріали- недорого. Порівняти маю з чим. Адже перед цим був jeep Cherokee та Passat b7. Тому С3 для міста авто супер. Маленьке, прохідне зимою, не низька машина, малий розхід і доволі вмістка.

Roman L
22 января 2021

Подпишитесь на рассылку отзывов о Citroen C3

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Ситроен

Отзывы о Ситроен C3 по годам