//заглушка фото
Як віддалено перевірити авто на СТО?

Рус Укр

Отзыв Citroen C3 2004

139 тыс.км 6 л / 100 км
Кабриолет Кузов
Бензин Двигатель
Привод
6-12 месяцев Водительский стаж
6-12 месяцев Время владения
Оценка авто
Отлично
5.0
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

Отзыв

Купила Citroen C3 Pluriel два місяці тому назад через авторіа. Машина пригнана з Німеччини. Рік випуску 2004,але куплена в салоні аж в грудні 2005.
Не знаю, я водій початківець, але машинка шустра. Це про неї можна сказати чітко. Чи в місті, чи на трасі, просто біжить і не відчувається швидкості. Дуже маневрна.
Я хотіла завжди 2-дверну, спершу думала про джипи Suzuki Grand Vitara 3d,потім про mitsubishi pajero 3d.Але теж важлива була ціна. Вони дорожчі, а грошей не було.
Якось просто зайшла на авторіа і десь час від часу по місту глипкала на сітроєни с1, і тут бачу свою машину... Я не бачила цієї моделі ніколи і я просто закохалася. І важливо, що ціна також була 4500$.
Я поїхала і купила.
Все в ній було ок, тільки щеплення в одному місці затинало і я часто глохла бо затинало в тому місці де бере. Проте, заплатила 800грн.за ремонт, майстер продув циліндри і нема проблем.
Я луже задоволена. Машина візуально також не виглядає на свій вік, чиста, охайна. Зрештою можете глянути на фото????????????

Марія
13 ноября 2021

Подпишитесь на рассылку отзывов о Citroen C3

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Ситроен

Отзывы о Ситроен C3 по годам