//заглушка фото
Як віддалено перевірити авто на СТО?

Рус Укр

Отзыв Citroen Grand C4 Picasso 2012

150 тыс.км 8 л / 100 км Семья
Минивэн Кузов
Дизель Двигатель
Передний Привод
Более 5 лет Водительский стаж
Менее 6 месяцев Время владения
Оценка авто
Отлично
4.6
  • Управление
    5
  • Надежность
    3
  • Комфорт
    5
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

коробка передач

Отзыв

Авто дуже цікаве, як і комплектація C4Grand Picasso EXCLUSIVE. Не звичне, коли купляв його в Німеччині, сів і більше не хотів шукати інше авто. В автомобілі була пневматична задня підвіска, яка робила авто дуже плавним на поганих дорогах. Хоча ці пневматичні подушки не дешеві і їх прийшлося мені міняти воно того варте, автоматичний коректор фар, фари повертають за кермом, заводські ксенони - освітлення максимально зручне. Оглядовість шалена. машина створена, для подорожей, їдеш і бачиш всю красу навколо, а панорамний дах дає відчуття простору.
Салон великий, комфортний, сидиш і відпочиваєш, діти ззаду мають столики, індивідуальні підсвітки і можуть опускати задні крісла. Чесне, машина дуже зручна. Але не є з дуже надійних, то подушка підвіски почала спускати, то коробка роботизований автомат потребує калібровки чи заміни. Але я залишився задоволений. Мотор 2 куба- це був потужний космічний крейсер, їдеш відпочиваючи, при цьому в холодильнику холодний чай, вода і бутерброди додають ексклюзивності. ТО приходилося робити на фірмових СТО, тому я купляв основні деталі - ролики, ремені, масла, фільтра та гальмівні колодки і записувався на СТО Сітроен. Це ще й було зв\\\'язано з тим, що якщо це гараж або не фірмове СТО то виникали складності наприклад перевірити рівень рідини для регенерації сажового фільтра, або перевірити чи відкалібрувати АКПП... За ціною вартість робіт та розхідників, масел та фільтрів така як у більшості інших авто середнього цінового сегменту.

Roman L
09 апреля 2020

Подпишитесь на рассылку отзывов о Citroen Grand C4 Picasso

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Ситроен

Отзывы о Ситроен Гранд С4 Пикассо по годам