//заглушка фото
Як AUTO.RIA перевіряє нові авто

Рус Укр

Отзыв Fiat Doblo пасс. 2007

160 тыс.км 5 л / 100 км Семья
Минивэн Кузов
Дизель Двигатель
Передний Привод
Ручная / Механика Коробка передач
75 л.с. Мощность двигателя
1.3 (л) Объем двигателя
Оценка авто
Хорошо
3.8
  • Управление
    5
  • Надежность
    4
  • Комфорт
    3
  • Цена
    4
  • Дизайн
    3
Плюсы и минусы

динамика, дорожный просвет, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, управляемость

дизайн кузова, тормоза, цена, шумоизоляция

Отзыв

Значить, я 3-й власник. Купив в 2014, на 120 тисячах, зараз - 160 тисяч, 7400$, базова модель, чистий пасажир. Діапазон 100-150 тисяч кілометрів - це простір невиправданих витрат за залізо, це просто глибока прірва, де губляться всі, гроші, час, нерви та реально круті спеціалісти, що спиваються, через те що їх навідуєш через день, по усіляким причинам поломок, що, вже вище сказано, трапляються апріорі при такому пробігу.
1.3 дизель, славнозвісний комонрейл, рампа нова, форсунки перебрані, тнвд - ремкоплект, нова плунжерна пара, трубки, другий контур паливного фільтра, патрубки, тепловий екран, ЕГР викинув, прошивка мозку, свічки накалювання - нові, масляна помпа, піддон - рихтовка, цеп грм з рем-комплектом, АКБ, передня підвіска, стойки, пружини, гальмівний диск, колодки, задні гальма в зборі, задні стойки, сайлент-блоки, ричаги, підшипники, шарові, трапеція склоомивачів, бокові і задні двері - це окрема розповідь взагалі, кузов оцинкований, одне радує, хоча є багато локальних місць для роботи. Ось ИМХО ті місця в які, рано чи пізно, повторюсь, після сотні тисяч пробігу, ви обов'язково заглянете, просто не зможете не дивитись, ну й все, в іншому прекрасний авто, міф "1.3 дизель - це ад, не їде, ламається і т.д." - то звичайно не буде їхати, в нього треба вложити, зразу десяток тисяч відчизняними, то він і поїде. Єдиний мінус, чим більше ти граєшся зі станом авто тим більше ти не хочеш його продавати. Бо це ідеальний баланс в плані ціна-якість. Коли авто справне - це прекрасна місткість і тоннаж, економія пального, чіткий руль, і досить не погана потужність як для ваги кузова.

Віталій Осадчий
18 июля 2018

Подпишитесь на рассылку отзывов о Fiat Doblo пасс.

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Фиат

Отзывы о Фиат Добло пасс. по годам