//заглушка фото
Як віддалено перевірити авто на СТО?

Рус Укр

Отзыв Fiat Grande Punto 2008

150 тыс.км 7.5 л / 100 км Семья
Хэтчбек Кузов
Бензин Двигатель
Привод
Ручная / Механика Коробка передач
Более 5 лет Водительский стаж
Менее 6 месяцев Время владения
Оценка авто
Отлично
4.8
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    4
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, качество сборки, коробка передач, объем багажника, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена

дорожный просвет, качество материалов, простор салона, шумоизоляция

Отзыв

Досить цікавий автомобіль, справлявся з задачею перевозити 2 дорослих і одну дитину. Зі зростом водія в 192 см з заді також міг їхати пасажир десь до 180 см, але вже менш комфортно. Автомобіль досить динамічний, але при швидкості понад 110, двигун був вже на високих обертах і споживав як більше пального, так і масла, доводилось доливати постійно. Дуже низький кліренс, потрібно без кінця контролювати та обирати місце на дорозі, щоб не погнути захист двигуна.
З особливостей утримання, раз на рік потрібно підтягувати троси на замках задніх дверей, перестають відкриватись ззовні. Ламаються тримачі полки в багажнику, на розбірці за 2 штуки десь 1100 грн, але можливо замовляти і, виходить по 50-70 грн за обидва. Інші деталі досить дешеві та досить прості в заміні, під капотом дуже багато вільного місця і до всього дуже простий доступ.
В багажник входить 1 великий і один середній чемодан, досить просторо.
Мені дістався екземпляр після ДТП, крашений, і в ньому постійно щось летіло і було зламане, замінював навіть бак та горловину, але після всіх замін залишився автівкою задоволеним.

Андрей
26 июля 2021

Подпишитесь на рассылку отзывов о Fiat Grande Punto

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Фиат

Отзывы о Фиат Гранде Пунто по годам