//заглушка фото
Як AUTO.RIA перевіряє нові авто

Рус Укр

Отзыв Ford Focus 2010

208 тыс.км 4.2 л / 100 км Семья
Универсал Кузов
Бензин Двигатель
Передний Привод
Ручная / Механика Коробка передач
3-5 лет Водительский стаж
2-3 года Время владения
Оценка авто
Отлично
4.2
  • Управление
    4
  • Надежность
    3
  • Комфорт
    5
  • Цена
    5
  • Дизайн
    4
Плюсы и минусы

дизайн кузова, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, цена, шумоизоляция

динамика, качество материалов, качество сборки, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость

Отзыв

І так, пропоную почитати найбільш адекватний і справедливий відгук по авто. Мій фокус дизель 109кс приїхав з Німеччини, наїздив 25тис км в Україні. Перш за все. УВАГА! Паливний фільтр коштує 40$ і він є найдорожчим паливним фільтром зі всіх авто на земному шарі. Такий цінник обумовлений тим, що підігрівач солярки не змінний... Є варіант перейти на пежовский пластиковий фільтр, втричі дешевший, я так зробив, але це вже колхоз ще той і не кожен на нього піде!
Ходова. Якщо машина не їздила у нас, то вона полюбому потягне 100-200$ перші півроку. Незалежна підвіска не для наших умов, дорога в ремонті. Щоб замінити сайлент заднього повздовжнього ричага треба відвалити тільки 600-1000грн за роботу, бо повністю треба розібрати заднє шасі. Решта підвіски звичайна в ремонті, по адекватній ціні.
Двигун. Виробництво пежо, схильний до закоксовки, бажано відразу заглушити ЕГР і забрати сажовий. Обов\'язково дивитися за картерними газами і наявності "масла" після сапуна. Також обов\'язково зробити ревізію трубок змащення турбіни. Кожні 50тис міняти шайби форсунок!!! Заливати тільки якісне масло і солярку! Часто міняти повітряний фільтр!!! Якщо дотримуватися цих умов то авто буде тішити вас дуже довго, а з цим двигуном в нього це гарно виходить, дуже шустрий і тяговитий. Авто кероване, комфортне, шумка салону на німцях дуже крута, також зауважу що кузов має повну гарячу оцинковку! Гарантія 17років на корозію! Але сама фарба може лущитися на 9-10му році експлуатації, підмалював і їдеш дальше, ржавіти не буде. Загалом авто задоволений, не слухайте ні кого на рахунок ненадійності, кожне авто ламається і потребує уваги.

Олексій
17 сентября 2019

Подпишитесь на рассылку отзывов о Ford Focus

Комментарии (1)
avatar
Виталий | 15 ноября 2019 г., 11:24
Відгук корисний, але оце: "..бажано відразу заглушити ЕГР і забрати сажовий." - не витримує ніякої критики.

Ваше имя:

Отзывы о моделях Форд

Отзывы о Форд Фокус по годам