//заглушка фото
Як віддалено перевірити авто на СТО?

Рус Укр

Отзыв Honda Civic 2011

Седан Кузов
Привод
Автомат Коробка передач
140 л.с. Мощность двигателя
1.8 (л) Объем двигателя
Оценка авто
Хорошо
4.0
  • Управление
    4
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    4
  • Цена
    3
  • Дизайн
    4
Плюсы и минусы

Недоліків, які можна пояснити раціонально - немає. Особливо у після-рестайлингових версій, в яких ксенон із регулятором та омивачем, багажнік відкривається с пульта і ручне керування коробкою доступно навіть в режимі "драйв" (тобто - завжди). Хіба що - софтова стокова підвіска - ... (див.недоліки). Але головний недолік - ...(див.далі).

1) Лікується. Аморти+пружини, які рекомендую міняти на SI-єшні ("тіпо-заряджена" американська версія) негайно, як купите авто - результат настільки вражає, що витрати того варті. 2) Найстрашніший, бо не лікується. Скучна і банальна як життя офісного планктона в Києві... Єдина розвага - схильність до виставляння задньої вісі, що робить їзду по надслизькій дорозі (норма для українських магістралей зимою) напруженою та непередбачуваною.

Отзыв

Мова йде про CVIC 4D, який випускався до 2011 року!
Із урахуванням написаного нижче рекомендується тим, хто не вважає октавію та гольф жлобомобілями. Сівік Вам дасть набагато більше за ненабагато більше грошей.
У якості єдиного авто - заскучна; або купляти "щось ще" для розваги, або - міняти на щось веселіше (практичніше, більше, вище, жовтого кольору і т.і.:)

Ivan
06 сентября 2016

Подпишитесь на рассылку отзывов о Honda Civic

Комментарии (1)

Ваше имя:

Отзывы о моделях Хонда

Отзывы о Хонда Цивик по годам