//заглушка фото
Як дізнатись всю історію авто?

Рус Укр

Отзыв Honda CR-V 2012

80 тыс.км 12 л / 100 км Поездки в городе
Внедорожник / Кроссовер Кузов
Бензин Двигатель
Полный Привод
Более 5 лет Водительский стаж
Менее 6 месяцев Время владения
Оценка авто
Отлично
4.6
  • Управление
    4
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    4
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, тормоза, управляемость

динамика, расход топлива, стоимость обслуживания, цена, шумоизоляция

Отзыв

Honda CR-V Executive 2012 рестайл, двигун 2.4 - я другий власник. Брав авто у друзів з мінімальним пробігом 56тис - була другою машиною в сім'ї та їздили на ній 4-5 тис. на рік. Мінуси - витрати бензину
у місті коливається від 14 до 16 літрів - залежить від відстаней та тривалості поїздок та стилю їзди.
На трасі при середній швидкості 110-120 - 9-10 літрів, тестував витрату в туман при швидкості 80-85 км/год - виходило 7.3, що взагалі для такого двигуна дуже економно.
Взимку у сніг при включенні повного приводу 17-18 л
Перша хвороба - це гальмівні заводські диски витираються максимально швидко і потрібно міняти вже на пробігу в 30-40 тис. - краще відразу ставити хорошу альтернативу
Друга хвороба - задні "колеса будиночком" - немає можливості регулювати сходження задньої осі, що з пробігом або віком виливається в проблему присадження задньої частини машини та злизування гуми і так далі. Лікується заміною задніх ричагів на регульовані - підходять з Honda Odyssey - мені поки що не світить, але в майбутньому можливо.
Плюси - комфорт, висока посадка, спинки заднього ряду сидінь, що регулюються, багато простору для ніг, кліренс. Надійний автомат – гідротрансформатор. Гарне ближнє світло - у мене стоїть заводський ксенон. У місті зручно паркуватися залазити на бордюри, але на високу прохідність не варто розраховувати - низька вихлопна і захист двигуна не дозволять сильно брати бездоріжжя. Повний автоматичний привід.

Особливості – як і всі паркетники, динаміка авто після легкових авто трохи інша, менш спритна, автомат трохи думає при різкому натисканні газу – потрібно звикнути і робити невеликий запас часу на швидких обгонах – якщо пересіли з ручної коробки. Не раджу брати 2-0 двигун - їхати не буде і витрата буде такою самою, як і 2-4, дизельні теж славляться мінімальною надійністю.
У своєму класі найдорожчий паркетник вважається і добре тримає ціну з віком – найближчий конкурент РАВ4.
Загалом дуже вдала модель, якщо знайдете живу та з маленьким пробігом – можна брати. Надійна та відносно не дорога в обслуговуванні як для повнопривідного паркету. Рекомендую.
-----------
апдейт на липень 2023 року. Зараз машинка у мене рівно 3 роки, пробіг 107 тис. за весь час окрім стандартних ТО зробив реставрацію рульової рейки весна 23 року, поміняв тяжку датчика авто регуляції фар, наморочився з заміною датчика парковки центр зад - новий коштував немало, а от бу довелось попідбирати, лише з 3 разу все підійшло. Також була мінімальна заміна сайлентів позаду. За три роки володіння ця модель довела дуже високий рівень надійності і достатньо гарно тримає ціну навіть зараз.

Сергей
23 октября 2021

Подпишитесь на рассылку отзывов о Honda CR-V

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Хонда

Отзывы о Хонда СР-В по годам