//заглушка фото
Хочеш знати все про авто до купівлі?

Рус Укр

Отзыв Mazda 323 1995

380 тыс.км 7 л / 100 км Поездки в городе
Лифтбек Кузов
Бензин Двигатель
Передний Привод
Ручная / Механика Коробка передач
88 л.с. Мощность двигателя
1.5 (л) Объем двигателя
Оценка авто
Отлично
4.6
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    3
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

Найперше це дизайн. Ті хто створив 323f ba, створили дизайн який популярний і зараз у 2017. Друге (особисто для мене) це надійність: машина довезе вас будь-куди і про майбутню поломку попереджає заздалегідь. Третє це управління. Машина з незалежною підвіскою ззаду та двома стабілізаторами входить в поворот як по колії. Четверте це економія палива з мотором z5: в змішаному циклі при неспокійній їзді виходить приблизно 7-9 літрів. Якщо їздити спокійно то і того менше - 5-6 літрів.

Найжирніший мінус це корозія. Більшість машин на нашому ринку биті. Навіть не биту машину корозія інколи бере. Далі це висока вартість оригінальних запчастин. Проте існує велика кількість аналогів - від китайських до японських. І останній мінус, проте для мене це не мінус - жорстка підвіска - і ввід цього страждає комфорт.

Отзыв

Машина у мене вже близько 2 років. Приносить тільки радість. Плюси та мінуси я описав, напишу трохи вражень від себе. Машина привертає увагу оточуючих з своїм дизайном. Для любителів активної їзди є двохлітрова версія GT. Незважаючи на свої роки, на мою думку, є прекрасним аналогом нових вазів та ланосів. Машина більше для міста, в ліс чи на природу можна вибиратись проте дуже обережно, кліренс не те що низький, але передній бампер ви там не вбережете якщо їхати бездумно, не враховуючи особливості дороги по якій їдете. Салон комфортний для 4 людей, зимою дуже тепло, багажник невеликий проте всеж дещо перевезти можна. Порадив би цю машину скоріше для молодих людей, проте є і версія 323s яка підійде для старших людей і взагальному вона більш практичніша аніж 323f

Вадим
04 ноября 2017

Подпишитесь на рассылку отзывов о Mazda 323

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Мазда

Отзывы о Мазда 323 по годам